Mikor kezdtétek hozzá táplálni a csak szopizós babátokat?
4-5 hónaposan kapott ezt-azt. Nem mondanám hozzátáplálásnak, csak ismertettem az ízekkel és így láttam is, hogy bírja-e az adott élelmiszert.
Most 8 hósak vagyunk, szinte mindent eszik már, de nagyon sokat szopizik is. Minden étkezéskor + szomjoltásra is azt kap. Nem iszik semmi mást.
Szerintem nagyon jó a súlya! Ha nem akarsz hozzátáplálni, akkor semmi szükség rá.
Persze lehet, hogy azért mondja a gyümit, mert ugye idény gyümit legközelebb 14 hónapos kora körül kaphat majd.
Télen nincs annyi lehetőség, mint nyáron.
5,5 hósan.Nagyon enni akart már nem bírtam vele kinézte a kaját a szánkból.
Persze a kíváncsiság hajtotta,mert nagyon keveset evett,még most is keveset eszik javarészt szopizik,11 hós.
6 hónaposan. Így van a szakmai ajánlásokban is.
Kérdés, hogy te mit szeretnél? Sokáig szoptatni a gyerekedet, vagy mielőbb elválasztani? Kiváltani hamar az étkezéseket, vagy a szakmai protokollnak megfelelően hozzátáplálni, és fő tápláléknak 1 éves koráig az anyatejet adni?
Nem azt mondom, hogy 5 hónapos 3 hetes korban nem lehet a gyereket megkóstoltatni pl. egy kis gyümölccsel, de miért kellene egy jól szopó, jól gyarapodó babát 4 hónaposan főzelékezni?
én is 4hósan kezdtem a hozzátáplálást napi egyszer!
és nekem így is 20hós koráig szopizott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!