Hogyan választottátok el 1 év feletti babátokat?
Kisfiam betöltötte az 1 évet és még mindig szopizik, naponta többször. Már nem egy embertől kaptam beszólást, hogy mostmár nem kell neki a cici válasszam el.
Én úgy gondolom, hogy eljön az idő, amikor már érett lesz rá, erőltetni nem szeretném. Illetve azt sem tudom hogy van az elválasztás menete . A nagyobb fiam 8,5 hónaposan egyik napról a másikra abbahagyta és kész. Nekem nem kellett semmit tennem.
Ti, hogy választottátok el babáitokat?
Szerintetek nem korai? ( A GÚNYOS MEGJEGYZÉSEKKEL KÍMÉLJETEK!) Csak azok írjanak akik 1 év felett is szoptattak, azok tapasztalatára, segítségére lennék kíváncsi.
Köszönöm!
Sehogy, 21 hósan magától abbahagyta a cicizést.
Mondjuk ő 1 évesen csak reggel és este cicizett, mésfél éves kor körültől meg már csak este.
Mondjuk én nem kaptam negatív visszajelzést, inkább csodájára jártak a családban, mert se anyukám, se anyósom, se a tágabb rorkonságban nemigen szoptattak.
Az emberekkel meg ne foglalkozz, szeretnek mindig a más dolgával foglalkozni
Köszönöm nektek.
Én is olvsatam, hogy lekileg megviseli őket, ami nem most hanem később fog jelentekezni, ha idő elött elválasszák őket.
szia
az én kisfiam nagyon rossz ivó volt-ha lehet ilyet mondani,igy örültem,h legalább szopizott.mondjuk biztos megvolt neki a kellő folyadék mennyiség-ezért nem fogadott el mást.én 15 hónapos korig szoptattam.kb 14 hónaposan vettem észre,h nem érdekli már annyira.este szopizott-de forogtam jobbra-balra,vagy nem jött már annyi,v nem izgatta a dolog.ekkor próbálkozni kezdtem.mivel a tejet nagyon szereti-ezt adtam -először este,bár a doki azt mondta, a reggelit hagyjam el először-de akkor még álmosan jobb volt összebújni-nem kellett lerohangálni.igy a reggeli szopit csak 1-2 héttel utána hagytam el.nem görcsöltem-és nem is volt pólótépés.most már esténként behelyezkedik az ölembe-néha mesekönyvet is hoz,és issza a tejecskéjét..ne foglalkozz ,ki mit mond,amig úgy látod jónak-szoptass.az én fiam még 1szer sem volt beteg-kis orrduguláson kivül.én azért is álltam le már vele,mert,le akartam választani,h ne legyen minden a szoptatástól függő-igy a nagyinál is alhat.de amig jól esik,folytasd!
Köszönöm szépen.
Erőszakkal nem szeretném elválasztani. Néha megérzéseim szerint csak oda akar bújni, ez biztonságérzetet nyújt neki és azért kéri, de 2 perc után már megy a dolgára.
Majd csak átesünk a nehezén, csak idő kérdése. Már gondoltam rá, hogy nem mondom meg senkinek, hogy szopizik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!