Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Melyik cumisüveggel nem...

Melyik cumisüveggel nem szokik le a szopizásról újszülött babám?

Figyelt kérdés

Tanácsot kérnék olyan anyukáktól, akik tudnának tényleg konkrét tippet adni:

Nagyon rágta a mellem, bimbóvédővel nem volt hajlandó enni, sajnos amúgy is érzékeny bőrű vagyok, így nem csodálkozom, hogy véres és gennyes lett pár nap alatt a mellbimbóm.

Tejem van, le szoktam fejni és azt adom neki, de a mostani cumin szerintem annyira gyorsan lemegy az 50-60 ml, hogy mellből tuti tovább tartana neki.

A kérdésem:

Melyik cumi az, ami igazán lassú folyású, dolgozik vele a baba és ezáltal nem azt tapasztalja, hogy jé mennyivel könnyebb cumizni (mivel a gyógyulás után szeretném újra mellre tenni)

Mielőtt még írná valaki: látta csecsemős nővér, jól teszem mellre, nem ez a baj, hanem a hiper érzékeny ekcémára hajlamos bőröm, melltartóból is csak bizonyos márkák bizonyos anyagát bírom.

Valószínűleg még sokszor lesz így, hogy ha nagyon kirágta, akkor gyógyulásig cumi, ezért szeretnék olyat, ami tényleg nem szoktatja le a mellről és kellően nehéz belőle enni.

Köszi a válaszokat.

2012. aug. 1. 17:55
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszaitokat,

megnéztem a medelát és tényleg béna vagyok, a peremet nem hajtottam rá rendesen, ezért ömlött, a vicc, hogy a férjem nagy pátoszosan kiselőadást tartott arról, hogy férfi dolog ilyeneket összerakni..majd ő is folyósra rakta össze :D

De ma megnéztem újra, rendesen összeszereltem(mondjuk kicst már deformálódott, de jó így is) és kipróbáltuk... A babám először csak nézett, hogy mi ez, forgatta a szájába, várta a sima cumi hatást, hogy elöl szívja és majd dől a tej...de nem jött semmi, hanem ezt is rendesen hátulról, szájpadlástól kell neki vákumozni, mint a cicit, és küzdeni a kajáért. Egy perc után rájött és most szépen eszik belőle.

kb két hét múlva már megint visszateszem mellre kiderül, hogy a folyamatos medela calma leszoktatta - e a szopizásról.

majd megírom mi volt

Köszi, mindenkinek mentek a kezek

2012. aug. 2. 20:18
 22/28 anonim ***** válasza:

Azt megnézem,ki az aki fecskendőből vagy kanálból megetet egy éhes újszülöttet.

Imádom ezeket a "jótanácsokat",amik elméletben baromi jók és tökéletesek,csak éppen gyakorlatba nem lehet átfektetni

2012. aug. 2. 23:21
 23/28 xStefix ***** válasza:
Két hétig tart, mire meggyógyul?
2012. aug. 3. 12:52
 24/28 A kérdező kommentje:

sziasztok

gondoltam megírom mi lett

medela calma volt kb másfél hétig, rendbe is jött a mellem és simán visszaállt a babánk a cicire. első alkalommal kicsit hisztis lett, hogy nem olyan gyorsan jön, de aztán lenyugtattam és szépen kiürítette a mellem.

A medela calmat így javaslom,(korrekt összerakás után:)))

2012. aug. 11. 15:22
 25/28 anonim ***** válasza:
Örülök neki! :) (én is ezt javasoltam :) )
2012. aug. 11. 18:36
 26/28 A kérdező kommentje:

kedves utolsó

igen, köszönöm a tippet, meg főleg, hogy így nekiugrottam rendesen összerakni, ahogy olvastam, hogy Nálatok is bevált és nem a medela a béna

:)

2012. aug. 15. 14:57
 27/28 anonim ***** válasza:
Nincs időm utána olvasni, hogy írta-e már valaki, de az AVENT cumik közül van egy olyan, hogy variábilis a neve, azt olvastam, hogy olyan, mintha szopizna a baba.
2012. aug. 22. 14:55
 28/28 xStefix ***** válasza:
Nekem van itthon olyan. De az sem garancia semmire, sőt. Olvasd el visszább, miért, én is leírtam.
2012. aug. 23. 14:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!