Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Melyik cumisüveggel nem...

Melyik cumisüveggel nem szokik le a szopizásról újszülött babám?

Figyelt kérdés

Tanácsot kérnék olyan anyukáktól, akik tudnának tényleg konkrét tippet adni:

Nagyon rágta a mellem, bimbóvédővel nem volt hajlandó enni, sajnos amúgy is érzékeny bőrű vagyok, így nem csodálkozom, hogy véres és gennyes lett pár nap alatt a mellbimbóm.

Tejem van, le szoktam fejni és azt adom neki, de a mostani cumin szerintem annyira gyorsan lemegy az 50-60 ml, hogy mellből tuti tovább tartana neki.

A kérdésem:

Melyik cumi az, ami igazán lassú folyású, dolgozik vele a baba és ezáltal nem azt tapasztalja, hogy jé mennyivel könnyebb cumizni (mivel a gyógyulás után szeretném újra mellre tenni)

Mielőtt még írná valaki: látta csecsemős nővér, jól teszem mellre, nem ez a baj, hanem a hiper érzékeny ekcémára hajlamos bőröm, melltartóból is csak bizonyos márkák bizonyos anyagát bírom.

Valószínűleg még sokszor lesz így, hogy ha nagyon kirágta, akkor gyógyulásig cumi, ezért szeretnék olyat, ami tényleg nem szoktatja le a mellről és kellően nehéz belőle enni.

Köszi a válaszokat.

2012. aug. 1. 17:55
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld ki a Tomme Tippee hasfájós babáknak való cumiját. Én is kifejezetten ilyet kerestem, mint Te, megvettem, kipróbáltuk, és úgy néz ki, hogy bevált :) Elfogadja a cicit is, a cumisüveget is!
2012. aug. 1. 17:58
 2/28 anonim ***** válasza:

Nekem ellustult a cumi miatt, amúgy sincs sok tejem, de annak is csak a könnyen jövő elejét szívta ki, a többit fejhettem le.

Ezért kerestem rá és meg is vettem a Medela Calma nevű cumit, 7500 üveggel együtt, Budapesten a Minimanóban kapható. Egy hete használjuk, azóta 5 ml-ket sem bírok lefejni közvetlen evés után, full kiszopizza. Úgy működik, mintha mellen lenne, csak rendes vákuumra és normál alsó állkapcsos szopizó mozdulatra jön belőle. Persze ez is kicsit gyorsabb, mint a cici, viszont nem szokik le a szopásról.

2012. aug. 1. 18:00
 3/28 A kérdező kommentje:
Utolsó: na ez az , hogy medela calmat próbáltuk és vagy én vagyok hülye vagy nem jól raktam össze, de dőlt a szája mellett a tej. Neked nem?
2012. aug. 1. 18:04
 4/28 A kérdező kommentje:
tommee tippeet nézegetem, micsoda formatervezés! :)
2012. aug. 1. 18:05
 5/28 anonim ***** válasza:
Én is a Medelát mondom,szerintem ti rontottatok el valamit,mert annak pont az a lényege,hogy dolgozzon a baba és csak akkor jön belőle,ha szívja.Nekünk Tommy is volt,majd megfulladt a kisfiam,úgy folyt belőle. :(
2012. aug. 1. 18:20
 6/28 anonim ***** válasza:
Tommee Tipee!!! :):):)
2012. aug. 1. 18:34
 7/28 Babeli Zurzavar ***** válasza:
lehet,hogy szerencs,lehet,hogy az Avent cumisuveg,1es lyuku,de a fiam parhuzamosan szopizik es iszik a cumisuvegbol. az nem olyan koltseges mint az emlitett ketto,erdemes megprobalni.de hangsulyozom,lehet nekem van csak szerencsem.
2012. aug. 1. 18:39
 8/28 anonim ***** válasza:
Az Avent is kb annyi mint a Tommee nem?Bár a mostani árakat nem vágom. Jó régen volt már (2éve), mindkettőt használtuk. Az aventet azért ajánlották, mert olyan a dudli formája mint a cicinek. Teljes véletlen vettem egyszer neki Tommee-t, nagyon-nagyon szerette, az Avent a kukába végezte.
2012. aug. 1. 18:53
 9/28 anonim ***** válasza:
Hű nem akarok ostobaságot írni, de nem az Avent-et vonják ki magyarországról?
2012. aug. 1. 18:53
 10/28 anonim ***** válasza:

MAM anti colic, szuper, pont erre van kitalálva szerintem,

mi is vettünk igaz. Csak viznek és imádja a két hos lányom. :-)

2012. aug. 1. 19:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!