Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Miért csinálja ezt? Nem akar...

Miért csinálja ezt? Nem akar cicizni?

Figyelt kérdés
Kisfiam 4 hónapos lesz koraszülött volt, de egészen jól belerázódtunk a szopizásba. De az elmúlt napokban nem hajlandó cicizni. De csak mondjuk ha "olyanja" van. Szóval olyan mintha nem lenne türelme cicizni. Esténként szoktam neki adni tápszert mert este nagyon sokat enne és csak ordítás van nélküle. Cicizik este mindkét cicit kiüríti aztán még benyom 130ml tápszert és így is még 2szer felkel éjszaka enni. A cumisüvegből pótólt tápszer miatt van ez a makacsság hogy nem akar néha cicizni? Vagy pont azért nincs esténként elég tejem mert elejétől fogva tápszerrel pótoltam este? Mit tegyek mert nem akarom még abba hagyni a szoptatást, de sokszor ordít és próbálom a szájába erőszakolni a cicit de csak megfeszíti magát és a vége az h cumisüvegből adok neki lefejt anyatejet. Jó lenne egy kis bíztatás mert most kezd elfogyni a türelmem. pedig nagyon jó dolog hogy tudom szoptatni és szeretném is még sokáig.
2012. júl. 20. 12:36
1 2
 11/11 xStefix ***** válasza:

Az én kisfiam 2 hete sztrájkol, igaz, ő csak részlegesen, alvásnál, de én is csak bíztatni tudlak, ne add fel!

Nemrég egy másik gyakorlott szopis anyuka azzal nyugtatott meg, hogy a picik életösztöne hatalmas, és mivel nekik a szopizás a normális, a lét feltétele, így előbb-utóbb az enyém is vissza kell hogy szokjon a mellre, ha "élni akar". Vagyis, leginkább rajtunk, a mi kitartásunkon múlik, hogy végig támogatjuk-e őket ebben a nehéz szakaszban.

Én nem adom fel, szoptatni fogok azért is, te se tedd. Gondolj arra, hogy neki egy mennyire fontos, hasznos és neki mennyivel rosszabb, hiszen nem érti, mi történik vele... Csak rád számíthat, bízz te is magadban, ahogy ő bízik benned!

2012. júl. 23. 17:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!