Miért nem akar rendesen cicizni az 5 hetes fiam? Csak sír és sír? Más anyuka is tapasztalt már ilyet?
Az én lányom rettentő lusta volt, nem szívta, csak cumizott. Egész álló nap ordított az éhségtől, de ő akkor sem szívta. A rengeteg lefejt tej meg ment a csapba, mert üvegből nem volt hajlandó megenni, az mégsem cici :(
Szóval átérzem a helyzeted. Az is lehet, ahogy előttem írták, hogy le van nőve a nyelve.
Az én lányom 6 naposan csinált egy 24 órás szopási sztrájkot. Csak a lefejt tejet fogadta el, abból is alig. Azt a tanácsot kaptam, hogy keressek másik poziciót. Kettő is bevált.
1. leültem az ágyra, baba a hónom alá (a hátam felé esett a lába), alkarommal tenyeremmel emeltem a cicihez.
2. Szoptatós párnával, de ez nem annyira jött be.
Másik tanácsom, hogy ne idegeld fel magad rajta, megérzi a baba, és még nehezebb lesz.
Nincs lenőve mert mikor ordít látom és már a kórházban valamint a háziorvos is szólt volna.
Fejni nem szeretnék és még pedig azért mert az első fiammal is hasonló volt a helyzet akkor fejtem és végül cumizavaros lett mert üvegből könnyebb volt meginnia,de én nem tudtam úgy lefejni mint ahogyan az ő kiszívta volna.És egy idő után olyan szinten visszacsökkent a tej hogy pótolnom kellett aztán szépen lassan nem lett tejem.
Lehet, hogy épp az a baj, hogy nagyon jön a cicidből a tej. Próbáltad már hogy kifejsz belőle egy picit és úgy eteted meg? Nekem bejött.
Vagy még az, hogy álmában félálomban szoptattam meg.
Ne add fel!
Kitartást!
Írj,majd hogy sikerült-e!
Szia!
Mi a helyzet veletek?
Sikerült valamit kiokoskodni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!