Ez mellgyulladas lehet tapasztalt anyukak?
este meg semmi bajom nem volt, ejjel egykor arra ebredtem h a bal mellem rettenetesen faj, nem tudok fordulni egyik oldalra sem, csak haton jo es h lazasnak erzem magam...38fok a lazam azota...de csomokat nem erzek a mellemben, inkabb egy nagy fajdalmas egesznke erzem :(
mitol lehet ez ilyen hirtelen?
valószínüleg az sajnos.
nagyon tud fájni... két lehetőség van.
lázas állapotban is mellre teszed a babát aki kiszívja a tejet v. ha ez fájna akkor mellszívóval együtt egy forró zuhany alatt megpróbálod kifejni .
ha el van dugulva akkor nem fog jönni a tej orvoshoz kell menni .
figyeld a lázadat hogy csillapodik-e.
ha nem vagy jobban akkor sajnos orvos lesz a vége.
Nekem kétszer volt. Jobbulást!!!
Szia!
Igen, ez mellgyulladás, nekem is 7 hetes volt a babám amikor először volt, aztán még kétszer, mind a három esetben antibiotikumot kellett szedjek, ez másképp nem múlik el, és folyamatosan üres kell legyen a beteg mell, úgy gyorsabban gyógyul.Fejjél gyakran a fájó mellből(mindig ezzel kezd a szoptatást), és orvoshoz kell menni most azonnal, mert műtét is lehet belőle, ha nem kapsz időben antibiotikumot.
Nekem 4x volt én gyógyszer nélkül megusztam! :o) Zuhanyozd és masszírozd közben a melled és szopiztas valamint mellszívóval szívasd! Lázadat csillapíthatód!
Kitartás elfog múlni, de ha mégis rosszabbodna akkor orvos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!