Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Sosem fog elapadni a tejem?...

Sosem fog elapadni a tejem? Tapasztalt vki hasonlót?

Figyelt kérdés
Amíg szopizott a kicsim, havonta begyulladtak a melleim, majd 7 hónap után nem fogadta el a cicit, további fél évig fejtem, aztán gyógyszerrel tudták csak elapasztani. Vagyis azt hittem, hogy sikerült, mert most 3 hónap után újra becsomósodtak a melleim, és szivárog a tej. Sosem fog elapadni?
2011. ápr. 29. 15:51
 1/3 anonim ***** válasza:

Ez borzasztó én is így vagyok most.

16 hónapos a kisfiam s idáig csak fejtem neki is és az anyatejgyűktőbe is vittek havi szinten 30 litert.3 hete abbahagytam,mert a nőgyógyász felírta az apasztógyógyszert.

Eleinte nagyon rosszul voltam,de mára már hozzászokott a szervezetem,de az adagot le kellett csökkentenem,mert nem bírom.Elapadt eléggé a tej,de továbbra is úgy érzem,mintha le kellene szívnom,mert egyszerűen ingerel,pedig nincs is benne.

Ha abbahagyom a gyógyszert vajon teljesen elapad?

Melyik gyógyszert szedted?S mennyit belőle?

Nőgyógyásszal beszéltél???

2011. ápr. 29. 22:14
 2/3 A kérdező kommentje:
Nekem nem volt ennyire sok tejem, csak nem akart/akar elapadni. Tejcsorgásom volt/van néha. Bromocriptint kaptam napi 2-t 1hétig. Utána nem is volt gond, és 2-3hónap múlva megint... Most én is úgy érzem, hogy sosem lesz vége... :(
2011. ápr. 29. 22:25
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Első vagyok!Én is a Bromocriptint szedem már 3 hete napi 2-szer felet.

Az első egy egész szem után rosszul lettem s vissza kellett csökkenteni.

Nem tudom meddig kell még szedjem,mert az orvosom 2 dobozzal írt fel s még az elsőbe is van egy jó pár szem.

Neked megjött már egyébént?Mert nekem szülés óta az se.

4 gyerekem van,az első három tápszeres volt,így most tapasztalatlan vagyok ezekben a dolgokban.

Csak már félek én is,hogy ha abbahagyom a gyógyszert visszatér a tej?????

2011. ápr. 30. 08:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!