Szoptatás alatt nem rendszeres a menzi? És miért nem akar cicizni?
Figyelt kérdés
Mult hó13.-án volt meg akkor tuti de nem tudom mi volt a kezdő nap..Tegnap volt egy kis rózsaszines folyásom de az is elmult viszont a kicsim 4 napja teljesen elutasitó..A napi 8 evésből kb 4 szer hajlandó cicizni és többször nem.Kiköpi a cicit és a lefejt anyatejet sem kéri..Nem értem..És azt sem hogy miért nem jött mehg..Vagy késhet?2011. dec. 13. 20:46
1/4 anonim válasza:
Nem lehetsz esetleg terhes? Mert akkor is elutasíthatják a cicit. Amúgy valakinek mensi alatt sem cicizik, De azért ha van rá esély, mármint a terhességre, akkor tesztelj egyet.
2/4 A kérdező kommentje:
nem tudom..megszakitással védekeztünk tudom ez nem biztos modszer de ez van sajna.a kicsim most 12 hetes.hát mindenképp csinálok egyet biztonságból bár a derekam le akar szakadni
2011. dec. 13. 20:51
3/4 anonim válasza:
Szopi alatt simán lehet ilyen a mensi és a hormonváltozás miatt lehet más íze a tejnek. Ha megjön, rögtön OK lesz majd megint. Nálunk egy mensi volt csak ilyen szörnyű evés szempontjából, a köv. már lightosabb, utána meg se éreztük.
4/4 A kérdező kommentje:
jajj remélem minden vissza tér a régi kerékvágásba csak jönnek meg mert ez nem állapot
2011. dec. 13. 21:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!