Te 10.28-as, 23%-os szerencsétlen gyökérfajzat, Te!
Ha annyira satnya vagy szellemileg, hogy nem tudsz okosan hozzászólni valamihez, akkor mi a francnak szólsz hozzá?
Nincs apukádnak az egyik szekrényben véletlenül egy töltött pisztolya? Miért nem játszol azzal?
A bővebb tejhozatalhoz sok sikert! Egyél sok tejterméket, fehérjében gazdag ennivalót! Tartsd magad távol a mesterséges dolgoktól, tápszerektől! Fogyassz sok folyadékot!...és a kalciumról se felejtkezz el!
Bocsánat a kirohanásért, de az ilyen semmirekellők, úgy fel tudnak húzni!
Szia!
Én sajnos csak a kislányom fél éves koráig tudtam szoptatni, mert azután a kislányom már nem akart cicizni, főleg este nem, mert ő akkor mindig irdatlan mennyiségű tejecskét igényelt, mivel éjjel egyáltalán nem ébredt fel. Ezért esténként először tápszerrel pótoltuk...de kézi mellszívóval fejtem rendületlenül, minden szoptatás után, ill. mielőtt lefeküdtem mindkét mellemet kiürítettem.
A lefejt tejeket vagy lefagyasztottam, vagy ezzel pótoltuk ki 2naponta az esti tejcsi szükségletet.
Nekem sokat segített az ulrica utrens (jól írom?!), illetve a Karamalz nevű alk.mentes sör.
A tejszaporító teák nem használtak sajnos, de az étkezés is biztos befolyásoló, sőt fontos tényező.
Ha nincs étvágyad próbálj inkább sokszor keveset enni...az is valami!
Illetve fontos még, hogy a kisbabád a szoptatáskor ne aludjon be, rendesen egyen, hogy tényleg elérje a tejcsi zsírosabb részét, mert a szoptatás elején csak "vizesebb" tejhez jut.
Remélem segíthettem!
Sok-sok tejecskét kívánok!
Tessék beszélni egy értelmes patikussal aki recept nélküli roboráló szert tud ajánlani.
Bocs a hasonlatárt, de "a tehén a száján keresztül tehén!"
Ha nincs tápanyag bevitel a szervezetbe nem lesz tej elválasztás.
Másik oldala, amit a védőnők és az orvosok sem igazán jól mondanak.
Tessék először kifejni a tejet és utána szoptatni!
A csecsemőnél jobb fejő alkalmatosság a világon nincs!
Három gyerek és hét unoka áll mögöttem!
Csak tarts ki és szoptass, utána fejd ki mind egy cseppig.
Minnél többet fejsz annál több lesz. Sok folyadék, rántott leves. Nekem majdnem
elapadt 1 hónapos volt a fiam, és a végén anyám tanácsára hallgatva, amit most le irtam neked másfél éves koráig szoptattam.
Én a görögszénát tudom ajánlani. Lehet kapni bioboltban/patikában görögszéna kapszulát 2800ft/100 db, abból napi 3at szedtem és nagyon sok tejem lett tőle. A more milk kapszula legalább háromszor ennyibe kerül és annak is a fő összetevője a görögszéna.
Persze enni-inni kell rendesen és gyakran szoptatni, ez alap.
kicsit más szemszögből is nézd, sokan buknak el banális okok miatt szopi terén :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!