Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » 20 ml tejcsit hogy tudok...

20 ml tejcsit hogy tudok szaporítani?

Figyelt kérdés

2012. júl. 18. 21:34
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
nekem eleinte alig volt tejem...(császáros vtam)majd elkezdtem fejni,akkor is ha nem jött belőle semmi.Most napi 600-800ml tejet fejek le,ez se jó,mert ez már a ló túlsó oldala...mindezt 2 hét alatt értem el.
2012. júl. 19. 16:32
 12/18 anonim válasza:
59%

Te 10.28-as, 23%-os szerencsétlen gyökérfajzat, Te!

Ha annyira satnya vagy szellemileg, hogy nem tudsz okosan hozzászólni valamihez, akkor mi a francnak szólsz hozzá?

Nincs apukádnak az egyik szekrényben véletlenül egy töltött pisztolya? Miért nem játszol azzal?

A bővebb tejhozatalhoz sok sikert! Egyél sok tejterméket, fehérjében gazdag ennivalót! Tartsd magad távol a mesterséges dolgoktól, tápszerektől! Fogyassz sok folyadékot!...és a kalciumról se felejtkezz el!

Bocsánat a kirohanásért, de az ilyen semmirekellők, úgy fel tudnak húzni!

2012. júl. 20. 09:28
 13/18 anonim válasza:

Szia!

Én sajnos csak a kislányom fél éves koráig tudtam szoptatni, mert azután a kislányom már nem akart cicizni, főleg este nem, mert ő akkor mindig irdatlan mennyiségű tejecskét igényelt, mivel éjjel egyáltalán nem ébredt fel. Ezért esténként először tápszerrel pótoltuk...de kézi mellszívóval fejtem rendületlenül, minden szoptatás után, ill. mielőtt lefeküdtem mindkét mellemet kiürítettem.

A lefejt tejeket vagy lefagyasztottam, vagy ezzel pótoltuk ki 2naponta az esti tejcsi szükségletet.

Nekem sokat segített az ulrica utrens (jól írom?!), illetve a Karamalz nevű alk.mentes sör.

A tejszaporító teák nem használtak sajnos, de az étkezés is biztos befolyásoló, sőt fontos tényező.

Ha nincs étvágyad próbálj inkább sokszor keveset enni...az is valami!

Illetve fontos még, hogy a kisbabád a szoptatáskor ne aludjon be, rendesen egyen, hogy tényleg elérje a tejcsi zsírosabb részét, mert a szoptatás elején csak "vizesebb" tejhez jut.

Remélem segíthettem!

Sok-sok tejecskét kívánok!

2012. júl. 22. 10:27
 14/18 anonim ***** válasza:
Fejjél, igyál, pihenj és ne add fel! Nem tejtermék kell, sőt. Borsmentat és stresszt kerüld.
2012. júl. 22. 22:46
 15/18 anizotropikus válasza:

Tessék beszélni egy értelmes patikussal aki recept nélküli roboráló szert tud ajánlani.

Bocs a hasonlatárt, de "a tehén a száján keresztül tehén!"

Ha nincs tápanyag bevitel a szervezetbe nem lesz tej elválasztás.

Másik oldala, amit a védőnők és az orvosok sem igazán jól mondanak.

Tessék először kifejni a tejet és utána szoptatni!

A csecsemőnél jobb fejő alkalmatosság a világon nincs!

Három gyerek és hét unoka áll mögöttem!

2012. júl. 23. 10:10
 16/18 fehérség válasza:

Csak tarts ki és szoptass, utána fejd ki mind egy cseppig.

Minnél többet fejsz annál több lesz. Sok folyadék, rántott leves. Nekem majdnem

elapadt 1 hónapos volt a fiam, és a végén anyám tanácsára hallgatva, amit most le irtam neked másfél éves koráig szoptattam.

2012. júl. 24. 17:40
 17/18 anonim válasza:

Én a görögszénát tudom ajánlani. Lehet kapni bioboltban/patikában görögszéna kapszulát 2800ft/100 db, abból napi 3at szedtem és nagyon sok tejem lett tőle. A more milk kapszula legalább háromszor ennyibe kerül és annak is a fő összetevője a görögszéna.

Persze enni-inni kell rendesen és gyakran szoptatni, ez alap.

2012. júl. 25. 09:26
 18/18 anonim ***** válasza:

[link]

kicsit más szemszögből is nézd, sokan buknak el banális okok miatt szopi terén :(

2012. júl. 26. 22:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!