Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Akik csak és kizárólag fejték/...

Akik csak és kizárólag fejték/fejik a tejcsit, milyen mellszívót használtok?

Figyelt kérdés
Az első babámat még a szoptatási tanácsadó sem tudta rávenni a szopásra, avent kézivel fejtem, nem ürítette ki rendesen, többször begyulladt.Most a másodikat várom, nagyon szeretném rendesen szoptatni, de hát ugye ez nem biztos hogy összejön.Milyen mellszívó alkalmas a teljes tejmennyiség leszívására?
2011. júl. 14. 15:11
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk is ez volt,az én lányom sem akart szopni,10 hónapos koráig fejtem.Nekem Medela Mini Electric-em volt,nagyon szerettem,csak ajánlani tudom.

A második babám viszont nagyon kis ügyes volt és 6 órásan már szopott,most 9 hónapos és még napi háromszor szopik.Úgyhogy csak bíztatni tudlak.Előre ne vedd meg a mellszívót,majd ha kell a férjed gyorsan vesz egyet.

[link]

2011. júl. 14. 16:02
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

avent elektromos (de az se volt az igazi)!

A kézivel nekem se sikerült! Vaterán nézz szét ha megvan még a kézid akkor csak egy elektromos egység kell hozzá!

Császáros voltam megszokta 3 nap alatt a cumit a gyerek bent a kórházban itthon meg visított ha szoptatni akartam!

Az, hogy begyulladt nekem is volt amikor fejés előtt nem masszíroztam át a melleimet! :S Ciki nem ciki de nekünk mondták, hogyha nem akarok tejlázat kapni és megőrülni menjünk haza és párom szívja ki! Elindultunk hogy oké meglesz, haza értünk és annyira már mégsem akartam! Páromat nem zavarta de engem valahogy taszított!

Azt mondta nem baj majd elvisz egy ilyen hülyeség egyedül neveli a gyereket, mert félek, hogy megundorodik tőlem! Ezzel meggyőzött és rendesen sárga volt már a tej a gyulladástól szegéyn mondta hogy keserű nagyon!

Ez egy kicsit gusztustalan dolog de ez van!

Erre nagyon figyelj majd később is mert van aki hajlamosabb rá! Én is az vagyok, anyum is szenvedett vele nagyanyám is neki vágták is, nagynénémnek elvitte az eszét a tejláz, aztán rá pár évre hasba szúrta a férjét mert azt hitte betörő!

És ezen nem biztos hogy fog segíteni neked mellszívó akármilyen akármennyiért ha Te is hajlamos vagy rá! Nekem azt mondták szűkek a tejcsatornák, hiába spriccel 8-10 helyről mégse jó!

2011. júl. 14. 16:09
 3/16 A kérdező kommentje:
Én is megszoptattam a férjem:-))) szégyen ide vagy oda, de nem segített...
2011. júl. 14. 18:32
 4/16 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 16 hónapig csak fejtem s anyatejleadó is lettem.

Havi szinten 30 litert leadtam.Áprilisba befejeztem,mert már nagyon fájt a mellbimbóm s az orvos elapasztotta gyógyszerrel.

Nekem elektromos medelám volt.Egyszerűen imádtam!

2011. júl. 14. 18:50
 5/16 xStefix ***** válasza:
( Elment az esze a tejláztól? Atyaég, régen mit ki nem találtak..! :-o )
2011. júl. 14. 19:51
 6/16 anonim ***** válasza:
Én is hallottam már ezt az elvette az eszét a tejláz dolgot.Ugye nem igaz,csak valami hülye népi hiedelem?
2011. júl. 14. 22:02
 7/16 anonim ***** válasza:
elektromos medela
2011. júl. 14. 22:04
 8/16 A kérdező kommentje:

Elektromos madela alatt azt a kórházi bérelhetőt értitek, vagy csak azt a simát, amit pl. a Brendonban is lehet kapni?

Tejláz: sajna igaz, a mi családunkban is előfordult, sose lett utána tökéletes az anyuka.

2011. júl. 15. 06:28
 9/16 anonim ***** válasza:
Mit értesz "nem lett tökéletes" alatt????
2011. júl. 15. 07:41
 10/16 A kérdező kommentje:
Labilis, gyerekéhez nem anyaként viszonyul, depresszió stb. Igazán az a baj, hogy nem tudja feldolgozni, mit tett majdnem a gyerekével, ezt most nem részletezném, veszélyeztette az életét.Orvosi szakértői leletein is ez szerepel.A lényeg hogy igenis létezik a tejláz.
2011. júl. 15. 09:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!