Akik csak és kizárólag fejték/fejik a tejcsit, milyen mellszívót használtok?
Az agyára menne az elég érdekes kifejezés, én inkább abban hiszek, hogyha tejlázkor tesz valamit, azt nem tudja esetleg feldolgozni.
Szóval Úgy látom mindenki a Madelára szavaz!
Köszönöm!
Akkor a te olvasatodban mit jelent a tejláz?
Mert szerintem nem egyről beszélünk...
Mi a mellgyulladásról írunk, amikor elzáródik a tejcsatorna és ez enyhébb vagy súlyosabb lefolyású betegséget okoz, mintha influenzás lenne az anyuka. Nem kellemes és kezelendő, mert eltályogosodhat a mell. De pszichés tünetei tudtommal nincsenek, max. ramatyul érzi magát az ember, de ez minden betegségre igaz.
Szerintem ti a gyermekágyi depressziót nevezitek tejláznak, valószínűleg ez a régi/népi neve. Annak már lehetnek olyan tünetei, amiket írtatok, de az már nem is háziorvosi eset, hanem szakorvosi...
Tejláz: nagyon erős mellgyulladás. Egyik pillanatról a másikra kőkemény a mell, láz az egekben. A magas láz miatt nem igazán ura a gondolatainak. Nekem volt kétszer is mellgyulladásom.
Szerintem a tejláz a mellgyulladás extrém esete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!