Érzékeny mellbimbóra milyen kenőcsöt használtok?
babanyál, anyatej rászáradás a legjobb
én még kentem Lasinosh krémmel (ez 100%os faggyú krém)
Garmastan használt nekem.
Viszont ha még mindig fáj a szoptatás, érdemes utánaolvasnod-kérdezned (www.lll.hu), jó-e a technikátok (elég mélyen bent van-e a cici, bekapja-e a bimbóudvart is a baba) ill. nem érdemes-e egy másik testhelyzetet is kipróbálni (ülve, fekve, hónalj-tartásból), ill. más probléma is lehet (cumizavar, lenőtt nyelv). - Bocs, ha már végigpróbáltátok ezeket.
Köszönöm szépen, hogy ilyen hamar ennyien válaszoltatok. Minden tanácsot nagyon szépen köszönök. A szoptatási poziciókat már mind kipróbáltam, sehogy sem lett jobb sajnos. A cumizavar, meg a lenőtt nyelv...nem tudom, hogy ezeket hogyan tudnám megállapítani (esetleg gyermekorvos segítségével?). Még kipróbálom az általatok használt kenőcsöket, remélem valamelyik majd nekem is bejön.
Köszi a segítséget! :-)
Kellemes hétvégét mindenkinek!
gyerekorvosnál többet tud segíteni szoptatási tanácsadó. merre laksz?
nekem is védőnő látta, hogy szoptatok, azt mondta, jó így. aztán később kiderült, hogy rengeteg apró hibát vétettem, ahogy kijavítottuk, minden gond megoldódott, a sebesedés is (nagyon szeretem a védőnőnket, nem akarom bántani, de van aki jobban ért hozzá.)
Miskolcon lakok, de nem tudom, hogy hol tudnék szoptatási tanácsadóval beszélni, pedig én már gondoltam erre.
Én is szeretem a védőnőnket, meg vagyok vele elégedve, de ilyen téren sajnos nem igazán kaptam tőle konkrét segítséget, hiába kérdeztem bármit is ezzel kapcsolatban.
Nekem olyannyira sebes volt, hogy már a szopi elején vérzett, majd a babám véresett bukott rendszeresen...
Nekem az Avent bimbóvédő krém hozta rendbe pár nap alatt, ezt sem kell lemosni. Nagyon ajánlom! Azóta semmi gond, ha néha érzékenyebb, még mindig használom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!