Nekem nem sikerült sajnos. Elment az étvágyam, és ettem ugyan, de lecsökkent a tejem, pedig rengeteg volt az elején. Csináltam a fejést, meg ittam a teát, de nem jött össze...
Tényleg próbálj enni, az lehet a kulcs :(
A legfontosabb, hogy minél gyakrabban szoptass, mert az anyatej a mellbimbót érő inger hatására, az ezek során beinduló hormonális reakcióktól termelődik. tehát minél többbet szopik a baba, minél gyakrabban ürül a tej, annál több fog termelődni. Nem kell várni semennyit, csak arra figyelj, hogy ha 2 órán belül mellre teszed, akkor ugyanazt a melledet add, amelyiket előtte, hogy gy hozzáusson a laktatóbb, zsírdús ún. "hátsó" tejhez.
olvasnivaló:) :
Ha tényleg ennyire kevés, akkor azért ne várj csodát. Tapasztalatból beszélek sajnos :(
Tudom, jutalmam a 0%...
Szoptass gyakran, szűk 2 óránként, s utána fejj egy 10percet. Vagy kézzel, de és a kézi fejőt ajánlom, elég bőven. A belefektetett pénz megtérül, ha beindul a tej. Ezzel továbbkészteted a cicit.
Tessék inni többet, mint szoktál és enni, csak van amit szeretsz. Nekem a sör, a kesudió vált be.
Mondják még az őszibarackot, popcornt. Vannak még a spec teák, de azzal hasfájást okozhatsz a babádnak.
Jaj és pihenj. HA a szülés után vagy, akkor egy nagy alvás is segít.
S még van a homeos bogyó urtica urens 5 ch, ebből az első nap 1/2-1 óránként 2 golyó (napi 15-20golyó), utána napi 2*5 golyó és ha beindult a tejcsi, akkor le lehet vele állni.
S a legfontosabb: Pozitívan állj a dologhoz, hidd el menni fog. Ha nekem sikerült, akkor neked is.
A természet segít :-)))
köszönöm szépen a válaszokat nagyon-nagyon aranyosak vagytok :)
érdekes,itta szoptatás témakörben mindig normális anyukák válaszolnak,terhesség,babák,szülés témakörben meg jesszum mi megy?! ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!