Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » 20 ml tejcsit hogy tudok...

20 ml tejcsit hogy tudok szaporítani?

Figyelt kérdés

2012. júl. 18. 21:34
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Szoptass gyakrabban, igyál alkoholmentes sört, egyél rántott levest. + vegyél elektromos mellszívót, neten rákeresel a szaporító fejésre (ha jól emlékszem 7-7 perc egyik mell, másik mell- de inkább keress rá). Nekem annyira sikerült a szaporítás, hogy a kisfiam másfél éves és még bőven van tejem:) Nekem is 20-30 ml volt az elején, aztán meg dőlt:):):) Ja és táplálkozz bőségesen.
2012. júl. 18. 21:46
 2/18 A kérdező kommentje:
köszönöm a tippeket nagyon aranyos vagy :) de semmi étvágyam :((( szerintem azért is csappant meg :(
2012. júl. 18. 21:48
 3/18 anonim ***** válasza:
28%
Igyál sok tejet. De a szopik között hagyj legalább másfél-két órát.
2012. júl. 18. 21:55
 4/18 anonim ***** válasza:

Nekem nem sikerült sajnos. Elment az étvágyam, és ettem ugyan, de lecsökkent a tejem, pedig rengeteg volt az elején. Csináltam a fejést, meg ittam a teát, de nem jött össze...

Tényleg próbálj enni, az lehet a kulcs :(

2012. júl. 18. 22:26
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

A legfontosabb, hogy minél gyakrabban szoptass, mert az anyatej a mellbimbót érő inger hatására, az ezek során beinduló hormonális reakcióktól termelődik. tehát minél többbet szopik a baba, minél gyakrabban ürül a tej, annál több fog termelődni. Nem kell várni semennyit, csak arra figyelj, hogy ha 2 órán belül mellre teszed, akkor ugyanazt a melledet add, amelyiket előtte, hogy gy hozzáusson a laktatóbb, zsírdús ún. "hátsó" tejhez.

olvasnivaló:) :

[link]

[link]

[link]

2012. júl. 18. 22:45
 6/18 anonim ***** válasza:
11%

Ha tényleg ennyire kevés, akkor azért ne várj csodát. Tapasztalatból beszélek sajnos :(

Tudom, jutalmam a 0%...

2012. júl. 19. 07:13
 7/18 anonim ***** válasza:
81%

Szoptass gyakran, szűk 2 óránként, s utána fejj egy 10percet. Vagy kézzel, de és a kézi fejőt ajánlom, elég bőven. A belefektetett pénz megtérül, ha beindul a tej. Ezzel továbbkészteted a cicit.

Tessék inni többet, mint szoktál és enni, csak van amit szeretsz. Nekem a sör, a kesudió vált be.

Mondják még az őszibarackot, popcornt. Vannak még a spec teák, de azzal hasfájást okozhatsz a babádnak.

Jaj és pihenj. HA a szülés után vagy, akkor egy nagy alvás is segít.

S még van a homeos bogyó urtica urens 5 ch, ebből az első nap 1/2-1 óránként 2 golyó (napi 15-20golyó), utána napi 2*5 golyó és ha beindult a tejcsi, akkor le lehet vele állni.

S a legfontosabb: Pozitívan állj a dologhoz, hidd el menni fog. Ha nekem sikerült, akkor neked is.

A természet segít :-)))

2012. júl. 19. 07:49
 8/18 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen a válaszokat nagyon-nagyon aranyosak vagytok :)

érdekes,itta szoptatás témakörben mindig normális anyukák válaszolnak,terhesség,babák,szülés témakörben meg jesszum mi megy?! ....

2012. júl. 19. 08:45
 9/18 anonim ***** válasza:
Az ultricát sokan dicsérek, meg a more milk plusz kapszulát. Igyál alkoholmentes sört, ha nem ízlik, van ebből is ízesített változat, és a szaporító fejés. [link]
2012. júl. 19. 11:39
 10/18 A kérdező kommentje:
ez ki a búbánat volt a 23%os ember? :DDD
2012. júl. 19. 12:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!