Szoptatás után nem tudom lefejni a maradék tejcsit kézzel! Mit tehetnék?
a csomót ki kell masszírozni . meleg v. forró vizes zuhany alatt mintha mellgyulladásod lenni úgy kell .
ha normális védőnőd van kérdezd meg hogy kell gondolom első babás vagy ha nem tud v. nem akar segíteni a szülészeti klinikán is néha szakítanak időt a csecsemősök az ilyesmire ill. a www.lll.hu-n találsz szoptatási tanácsadókat elérhetőséget linket képet hogy mit tudsz tenni.
Ó akkor már nem vagy kezdő csak mert úgy nehezebb elmagyarázni.
hívj fel egy szoptatási tanácsadót és még elmondani is jobban el tudja .
a védőnőd meg k-pja be ha ilyen kis figyelmes . úgytudom fentről lefelé mozdulatokkal forró víz alatt kell kimasszírozni a csomókat .
Én azt olvastam, hogy úgy kell szoptatni a Babát, hogy az álla a csomó felé mutasson (persze azok után az előkészületek után, amiket Te is megtettél).
A védőnőd meg szégyellheti magát...
Én a mostani terhességem alatt utánaolvastam pár dolognak, mert nekem is begyulladt az összesnél és ezeket tudtam meg (nincs kipróbálva, csak figyelemreméltó!):
- nem kell lefejni, mert z igény szerinti szoptatás mellett a kereslet és kínálat találkozik, ha viszont utána fejsz, azzal többet fog a cici termelni, mert stimulálás közben termelődik.
Ha volt régebben csomóm, akkor azt úgy lazítottam fel, hogy szoptatás közben masszíroztam fel, de nem tudom, hogy helyesen tettem e. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!