Nem arra gondolok, hogy tápszer vagy szoptatás a jobb, vagy kell-e hosszú ideig szoptatni, hanem "úgy általában"!
Nekem mindig az volt az érzésem, hogy ez a férfiaknak vagy valamiféle misztikus dolog, vagy nagyon tiszteletreméltó cselekedetnek tartják, amire ők nem képesek, esetleg szexuálisan izgatja a fantáziájukat :-) (Egyik kollégám mindig olyan kérdéseket tett fel, hogy "akkor a szájába veszi majd a baba a melledet? vagy Tényleg megnő a melled, amikor tele van tejjel?")
Azért kérdezem, mert tegnap csak úgy szóba került a férjemmel a téma és totál ledöbbentem azon, amit mondott... Azt mondta, szerinte a férfiak szemében ez UNDORÍTÓ. Pfff... szóhoz sem jutottam, persze aztán magyarázkodott, hogy nem magából indult ki. SZóval kíváncsi lettem!
2012. júl. 9. 10:59
1/9 anonim válasza:
Az én férjem nagyon szerette nézni/fényképezni, amikor a kisfiunk szopott, de amikor kinyomtam egy kis tejet, vagy tejes lett a melltartóm, ő is azt mondta, hogy nem gusztusos látvány, vigyázott is szex közben, nehogy egy csepp is a szájába kerüljön.
2012. júl. 9. 11:03
2/9 anonim válasza:
Az enyém külön tudta választani. Egyrészt minden tisztelete az enyém volt a szoptatás miatt, büszke volt rám, hogy milyen sok mindent tettem érte, nem adtam fel a kritikus pontokon, és mennyi energiám van benne, maximálisan támogatott.
Másrészt szex közben már nőként, és nem gyereket tápláló eszközként nézett rám, de a tejtől sem viszolygott.
2012. júl. 9. 11:05
3/9 anonim válasza:
Semmi extra, de tényleg,normálisan kezelte, és külön tudta választani, h anyaként meg nőként is van cicim....:) Egyszer 'aközben' is elkezdett folyni, de megnyalogatta, közölte, h "ez édes, de azért több nem kell":D aztán kész, részéről ennyi volt .Ugyanúgy ment ninden utána is.
2012. júl. 9. 11:18
4/9 anonim válasza:
teljesen természetes volt neki a szoptatás és örült, hogy jó nagy melleim lettek :) Nem zavarta a tej sem.
2012. júl. 9. 11:21
5/9 anonim válasza:
Az enyémnek semmi baja a szoptatással, de a tejtől ő is viszolyog. Testnedvnek tartja, a világért meg nem kóstolná, szex közben is kicsit tabu lett a mellem, bár most a második gyereknél már kevésbé. Érdekes, az egyéb testnedveim, amikken szex közben érintkezik, nem zavarják...:) Szerintem egyes pasiknál ez a olyan nő= szűz mária (anya) vs. szexistennő (k.va) konfliktus. Zavar támad a rendszerükben, a mell ami addig a vágy tárgya volt, más "funkciót", szent feladatot kap. És ezt a kettősséget nehéz feldolgozniuk, mégha valszeg ezt nem tudatosítják is így magukban.
2012. júl. 9. 11:25
6/9 anonim válasza:
Az én férjem nem találta sosem undorítónak,de szexuálisan izgatónak sem!Nála ez ugyanúgy elkülönül,mint nálam!A más szoptatása(története,beszédtémaként)hidegen hagyta,viszont a mi babáinknál szívesen gyönyörködött benne,főként az első hónapokban és érdekesnek találta azt hogy hogy kitalálta ezt a természet,és szerintem valamiféle "biztonságérzetet"adott neki :) ne tudjátok hányszor hozta őket,"szerintem cici kell"! megállapítással! :D
2012. júl. 9. 11:27
7/9 anonim válasza:
Az én férjem gyönyörű, meghitt dolognak tartotta. Annyi volt, hogy míg szopizott a fiunk szeretkezés közben nem "bántotta" melleimet, akkor azok a fiam tulajdonát képezték. Mikor abbahagytuk a szoptatást akkor vette csak birtokba őket, mondván most már visszakapta. Mi is beszélgettünk erről, de nem találta undorítónak, inkább természetesnek, és szerintem még nálam is boldogabb volt, hogy tudtam szoptatni.
2012. júl. 9. 13:16
8/9 krisztivan válasza:
Amíg szoptattam addig nem volt"használatban"szex közben.Miattam.Annyira érzékeny volt:-))Párom nagyon örült,hogy ha nem is teljesen(kiegészítésre szorult a fiunk)de mégis sikerült szoptatnom.Aztán amikor 6 hósan eldobta a cumisüveget és csak a cici kellett neki akkor mondta,hogy reméli 1 éves koráig ez így is marad.Szerette és büszke volt ránk,hogy ment a dolog:-))11 hósan apadt el a tejem:-))
2012. júl. 9. 13:44
9/9 xStefix válasza:
Az, hogy szükséges és a gyerekeink érdekében a legfontosabb dolog. Nem hiszem, hogy misztifikálná, de szerintem ő is örül, hogy működik nálunk.
Nem gondolom, hogy a szoptatást magát izgatónak találná, bár a nagyobb melleket igen. De azok már gyorsan megcsappantak, mert beállt a kereslet. Illetve néha viccből mondja, hogy irigykedik az öcsire. :) De gusztustalannak semmiképp nem tartja, "találkozott" vele és "kóstolta" is már és nem volt belőle probléma.
Azt sem hozta szóba, hogy 3 évig szoptattam, max. annyiban, hogy egyetértett vele, hogy egy bizonyos idő után házon kívül már nem szoptattam / ne szoptassak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!