Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Tapasztalat szoptatasrol...

Assya kérdése:

Tapasztalat szoptatasrol terhesseg alatt?

Figyelt kérdés
15 hetes vagyok, a "nagy" 14 honapos es meg nagyon szeret szopizni. Engem most kezdett kicsit zavarni. :(
2012. júl. 6. 10:14
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
Szoktasd le a szopásról. Már ehet-ihat mindent,nincs szüksége az anyatejre. Csak cumi helyett kell neki.
2012. júl. 6. 10:23
 2/6 anonim ***** válasza:

Pontosan mire vagy kíváncsi?

Én szoptattam terhesen is egy ideig, aztán a fiam magától hagyta abba, amikor az ötödik hónap végén járhattam. (Ő akkor volt 20 hónapos.) Bevallom, akkor én örültem ennek, mert egyre jobban fájt a szoptatás. Különben megkóstoltam a tejemet, és a végére nagyon-nagyon rossz ízű, keserű lett, nem csodálom, hogy a fiamnak nem kellett. A legfurcsább, hogy a színe is megváltozott, zavaros szürkés-barnás volt.

Nekem sz orvos és a védőnő is azt mondta, hogy nyugodtan szoptassak a terhesség alatt, semmi baj nem lesz belőle.

Szerintem, ha zavar, akkor 14 hónaposan nyugodtan el lehet választani.

2012. júl. 6. 14:37
 3/6 anonim ***** válasza:
sziasztok én csak érdeklödnék mikor terhesek letettek szopi mellett akkor már volt rendes vérzésetek?
2012. júl. 6. 20:19
 4/6 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én hosszú szopi párti vagyok!

A lányopm 9 hós korától van vérzésem,de rendszeres (pont mint annó) olyan 17 hós korában lett!

20 hós volt mikor terhes lettem,napi 3* szopizott!Nekem nem hagyta abba félidőnél,mikor megváltozik az íze...

A dokim, a szopitanácsadónk is biztatott,hogy ha nincs semmi baj (görcs,vérzés) akkor mehet minden tovább!

Így én még a szülés reggelén is szoptattam a nagylányom!

A kicsinek rögtön volt tejcsi,nem durrantak be amelleim,és a nagy legjobb tejszaporítóm...Ha kér,mindig akicsi által kiszopizottcicit kapja,így egyszerű növelnem amennyiséget!Egyre ritkábban jön!LEgkésőbb oviig szeretném csinálni!

2,5 éves és 9 hetes csajok anyuja

2012. júl. 7. 07:43
 5/6 A kérdező kommentje:
koszi a valaszokat, arra voltam kivancsi kinek mi a tapasztalata. en is hsszu szopi parti vagyok, es sok helyen olvastam, hogy problemamentes terhessegnel semmi akadalya a szoptatas folytatasanak... igazabol csak az erzelmi oldal miatt nem szoktattam meg le, szerintem meg szoksege van ra, majd meglatjuk mi lesz
2012. júl. 8. 17:16
 6/6 anonim ***** válasza:
A fiam egyéves volt, amikor megjött először a vérzésem, attól kezdve rendszeres volt, de nem sokáig mert három hónap múlva teherbe estem.
2012. júl. 8. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!