Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » S. O. s. Teljesen kétségbe...

S. O. s. Teljesen kétségbe estem, már elment a tejem?

Figyelt kérdés
Fiam 1hetes,tegnap még egész szépen evett. Ma leszerettem vollna lefejni az egyik cicit és megdöbbentem kb 5ml ha volt benne. Ez hogy lehet? Mivel tudnàm visszahozni?

2012. júl. 8. 14:59
 1/6 anonim ***** válasza:

Nyugalom, lehet, hogy picit többet szopizott :-)

Igyál szoptatós teát, amennyire bírod forró zuhany a cicire (tudom nyáron nem valami üdítő) és talán több lesz!

De mondom szerintem csak a pici evett kicsit többet :-)

2012. júl. 8. 15:06
 2/6 anonim ***** válasza:

Szerintem csak nem indult be a tejleadó reflexed. Egyik pillanatról a másikra nem tűnik el a tej. A lényeg, hogy ne stresszelj.

Érzed már, mikor indul be a tejed? Amikor egy olyan húzós érzés van az éppen nem fejt ciciben.

Próbálkozz, menni fog, csak nyugodj meg.

2012. júl. 8. 15:11
 3/6 anonim ***** válasza:
szerintem nincs semmi gond. ilyenkor még nagyon nem állt be a kereslet-kínálat. szopitea és melegvíz jó ötlet. de egyébként a baba sokkal többet tud még kiszívni onnan, mint bármelyik fejési módszer. lehet, be se indult igazán a tejleadó reflex. vagy rendesen spriccelt sokáig? nem csak az elején? nem kell görcsölni, guríts le egy alkoholmentes sört, az jólesik ilyen elegben, ha bírod a szénsavast és a tejmennyiségnek is jót tesz :-) illetve nekem anno a köménymagleves is bevált. szopiteából sak a laktoh..., más nem
2012. júl. 8. 15:12
 4/6 anonim ***** válasza:
esetleg homeobogyó, urtica urens 5ch.Én már 5 napja szedem és szépen beindult tőle a tejem,mellette iszok mint a gödény és megy a Laktoherb is. :) Az én fiam holnap lesz 1 hetes :)
2012. júl. 8. 15:25
 5/6 Gyönyörűséges ***** válasza:

Kedves Kérdező, szerintem se aggódj, az előttem szólók jó tanácsokat adtak...

Lazíts, pihenj, nektek most ez a dolgotok.

A sok folyadék és pihenés nagyon jót tesz a tejnek.

Kitartás!

Kleopátra89: a homeos bogyót és szoptatós teát nem lehet egyszerre alkalmazni, nézz utána, én ezt olvastam.

Én is így csináltam ahogy te, igaz nem éreztem negatív hatást, de a védőnőm is tanácsolta, hogy a kettőt egyszerre ne.

Ezt is kúra szerűen kell alkalmazni, mert megszokja a szervezet és ellenkező hatást is kiválthat.

Jó egészséget!

2012. júl. 9. 08:49
 6/6 anonim ***** válasza:
Köszi utolsó,utána kérdezek a védőnőnél,eddig még nem mondta hogy baj lenne,de lehet igazad van,bár tejem van bőven :)!
2012. júl. 9. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!