2hetes a kisfiam és tápszeres pótlást kell adnom neki mert a kezdettöl fogva nincs elég tejem.Ez nagyon megvisel. Más is járt hasonló cipőben? Teljesen kétségbe vagyok esve.
Szia!
Felejtsd el ezt a sok hülyeséget! Persze, hogy egészséges lesz a babád! A mai tápszerek nagyon jók, nem olyanok, mint szüleink idejében. Szép és egészséges lesz a babád, és elhízni sem fog, ha pontosan adagolod a tápszert a vízbe!
Persze, lehet keverni, a tejet a tápszerrel. Nálam is először megitta a lefejt anyatejet(így pontosan tudtam amennyiséget, mintha szoptattam volna), és ha még éhes volt, akkor kapott tápszert. Mindig nagyobb adagot csináltam, hogy biztos elég legyen a tápszer. Ő úgyis tudja mennyit akar enni, mennyire éhes.
Még megpróbálhatnád a kecskeruta fű teát! Nagyon sokat dícsérik!!!
Sok sikert, és fel a fejjel!
10 hetes anyuka
Szia!
Nekem is ugyanez a problémám. Bármit csinálok, nem akar beindulni a tej. Sajnos a kislányomnak türelme sincsen szopizi, hiszen nem jön belőle szinte semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!