2hetes a kisfiam és tápszeres pótlást kell adnom neki mert a kezdettöl fogva nincs elég tejem.Ez nagyon megvisel. Más is járt hasonló cipőben? Teljesen kétségbe vagyok esve.
Ismered a szoptanítot? Egy segédeszköz amivel egyszerre szoptatsz és közben egy kis csövön keresztül is jön neki a táplálék-ami lehet a lefejt tejed vagy a tápszer. Ezzel mindkettőtöknek jó érzés,mert ő azt hiszi tőled jön minden tápláék,te pedig szoptatva tudod "jóllakatni". Ezenkívül mivel több időt fog a melleden tölteni így serkenti az t a több tej termelésére!!
Tudom ajánlani tiszta szívemből! Nem olcsó kb. 7-8ezer forint,de mérlegelni kell a dolgokat...
Sok sikert és fel a fejjel!!!!
(3 gyermekes anyuka-elsőt abszolút nem tudtam szoptatni-alig éltem túl,de ő él és virul 4 éves:),másodikat 2hónapig; ő is makk egészséges,harmadik gyermekemet 10 hete szoptatom:)
Szia!
velem is hasonló történt, én is pótoltam tápszerrel.aztán itt olvastam arról,hogy a védőnők tudnak tejcit szerezni! tegnap elött beszéltem a védőnőmmel, és azt mondta van olyan anyukája akinek sok a teje.összehozott a kismamával és ma már anyatejet evett a babám!!! az "adományozó" kismamának a tb. kifizeti a tejci árát.így mindenki jól jár.
Szerintem beszélj a védőnőddel,és ne idegeskedj ezen. nem attól vagy jó anyuka ha van tejed.az a pici baba akkor is szeret ha nincs elég tejed és pótolnod kell.nyugodj meg és meglátod még a tejcid is visszajöhet!pihenj sokat,és ne idegeskedj!
10 hetes baba anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!