Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » 2hetes a kisfiam és tápszeres...

2hetes a kisfiam és tápszeres pótlást kell adnom neki mert a kezdettöl fogva nincs elég tejem.Ez nagyon megvisel. Más is járt hasonló cipőben? Teljesen kétségbe vagyok esve.

Figyelt kérdés
Így is lehet belőle egészséges kisgyerek?Nagyon bánt hogy nem tudom megadni neki mind azt a jót amit tejcsivel tudnék.Már mindent próbáltam,(more milk kapszula,homeos bogyó,alkoholmentes sör,tejserkentő tea),de semmi.két ciciből 50et fejek ki,egy-egy alkalommal.Másnak is kellett ilyen korán pótlást adnia?Teljesen meg vagyok már zavarodva,azt se tudom hogy csináljam.Ha nem fejem hanem hagyom hogy kiszívja honnan tudjam mennyi pótlást adjak még?Ha pl.50et lefejek és 90et eszik,adhatom úgy a tejet hogy összekeverem a tápszerrel(50mltejcsi+40ml tápszer),vagy külön adjam oda neki?Ti hogy csináltátok?Bocs a sok kérdésért..
2009. márc. 27. 10:17
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Ismered a szoptanítot? Egy segédeszköz amivel egyszerre szoptatsz és közben egy kis csövön keresztül is jön neki a táplálék-ami lehet a lefejt tejed vagy a tápszer. Ezzel mindkettőtöknek jó érzés,mert ő azt hiszi tőled jön minden tápláék,te pedig szoptatva tudod "jóllakatni". Ezenkívül mivel több időt fog a melleden tölteni így serkenti az t a több tej termelésére!!

Tudom ajánlani tiszta szívemből! Nem olcsó kb. 7-8ezer forint,de mérlegelni kell a dolgokat...

Sok sikert és fel a fejjel!!!!

(3 gyermekes anyuka-elsőt abszolút nem tudtam szoptatni-alig éltem túl,de ő él és virul 4 éves:),másodikat 2hónapig; ő is makk egészséges,harmadik gyermekemet 10 hete szoptatom:)

2009. márc. 27. 13:54
 12/14 anonim ***** válasza:
szoptanitot lehet kolcsonozni is. a "kismama"ban hatul a cimeknel 1x lattam
2009. márc. 27. 17:39
 13/14 anonim ***** válasza:

Szia!

velem is hasonló történt, én is pótoltam tápszerrel.aztán itt olvastam arról,hogy a védőnők tudnak tejcit szerezni! tegnap elött beszéltem a védőnőmmel, és azt mondta van olyan anyukája akinek sok a teje.összehozott a kismamával és ma már anyatejet evett a babám!!! az "adományozó" kismamának a tb. kifizeti a tejci árát.így mindenki jól jár.

Szerintem beszélj a védőnőddel,és ne idegeskedj ezen. nem attól vagy jó anyuka ha van tejed.az a pici baba akkor is szeret ha nincs elég tejed és pótolnod kell.nyugodj meg és meglátod még a tejcid is visszajöhet!pihenj sokat,és ne idegeskedj!

10 hetes baba anyukája

2009. márc. 27. 20:21
 14/14 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm,aranyosak vagytok!
2009. márc. 28. 11:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!