Mit tegyek, hogy ne fájjon ennyire a Picim hasa? Már teljesen kétségbe vagyok esve.
Már azt sem tudom, mit egyek vagy ne egyek. 2,5 hetes babámnak napok óta olyan hasfájása van, hogy borzasztó. Tekeri magát, én meg majd meghalok, mikor látom, mert tehetetlen vagyok.
Kerülöm a k-betűs kajákat, a hüvelyesekt, a fűszeres ételeket, mégis.
Már vettünk Espumisan emulziót, de attól meg megy a has. Nem is tudom, azt is merjem-e tovább adni neki.
Most főztem Mecsek bio baby-teát. Az jó lesz? Bár a védőnő a lelekemre kötötte, h teát nem adok neki, csak felforralt és visszahűtött vizet.
Ti hogyan enyhítettettek a fájdalmon? Nektek mi vált be?
Egyáltalán, ha már fáj a poci, hogyan tudom megnyugtatni?
Minden tanácsot szívesen fogadok.
Szia! Nekem is a Mecsek Baby teát javasolta a gyermekorvosom, illetve az Infacolt. Az utóbbi nagyon bevált, lassan 2 hete, hogy használjuk, azóta nem volt a picinek hasfájása.
Egy 6 hetes kislány anyukája
Nagyon köszi a tanácsokat!
Eddig is főleg hason altattam, mert úgy tud igazán pihenni. Már a kórházban is jelezték.
Simogatom a hasiját a hátát, de nem segít. Pár percig jó, aztán megint összerántja.
Kaki meg napi egy, max 2 van. Az is nagyon híg.
Mindenestre holnap megyünk gyerekorvoshoz kontrollra, majd hátha mond vmi okosat.
Amúgy az Espumisan nem jött be, sőt, szerintem még rosszabb. A tea lehet, hogy segített, de az is lehet, hogy tegnap épp magától elmúlt.
Akkor viszont reménykedhetek, hogy nemsokára kinövi? Bár addig még hosszú nyűglődéseink lesznek...
Az a szélcső hol kapható?Még nem is hallottam róla.S hogy kell használni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!