Kicsit félek a szoptatástól, megnyugtatnátok?
Nem tudom megmagyarázni, de tartok is tőle és idegenkedem is. Megnéztem pár youtube-os videot, de valahogy semmi érzelmileg felemelőt nem látok benne, nem lábad könnybe a szemem egy szopizó babától, egyszerűen látom magam, amint majd csak túl akarok esni rajta.
Fog ez változni? Nincs valami jó könyv/video tippetek, ami segíthet? Nem maga a szoptatás élettana vagy a tejelválasztás stb. érdekel, hanem hogy hogyan tudnék megbarátkozni a dologgal és természetesnek tekinteni.
Az is zavar, hogy mindenki ezzel macerál, hogy meddig és hogy akarok szoptatni, hogy ő hogy szoptatott, anyósomék jönnének nézni az első szopizást, szóval egyszerűen fursztál már ez az egész, hogy mindenki tanácsot ad meg számon is kér, de nem érti senki, hogy nekem ez nem olyan szívrepestető téma, csak egy muszáj.
Fog ez változni, mit tegyek?
Légyszi a fikázós szaranyavagy hozzászólásokat mellőzzétek, meg a bezzegénkétévigszoptattam hszeket. Tippeket kérnék, hogy hogyan tudnék ezen változtatni, kell-e egyáltalán, eröltessem-e vagy fejjem le és cumisüveg stb.
köszönöm, aranyosak vagytok!
:)
Szia! Én is így vagyok vele mint Te! Sőt én annyira idegenkedek tőle, hogy mondtam a páromnak már most, hogy remélem nem fog rám haragudni, ha csak emiatt nem fogok tudni szoptatni.. Persze mondta, hogy miért haragudna? Ettől kicsit megnyugodtam, szóval lehet, hogy maga a kötelesség miatt is vagyok befeszülve, meg az is biztos, hogy nekem a mellem az olyannyira érzékeny, hogy nem mindig szeretem még azt se ha a párom piszkálja :D
Én is abban bízok, hogy ha majd ott leszek a picurkámmal, akkor majd elmúlik ez az érzés..
Egyébként, az anyósod nem is értem, hogy talál ki ilyet... még a védőnőtől is félek kicsit, hogy majd ha nem megy valami, akkor előtte kell ugye szoptatni, nem hogy az anyós előtt.. :D Ez valóban nem tartozik senkire rajtatok kívül!
20hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!