Miért leszek ideges a szoptatástól?
Szerintem a mélyben te is tudod ám, hogy miért vagy feszült: mert te már lassan befejeznéd, de úgy látod rajta, hogy ő még valószínűleg nem fogja akarni. Hát ezért. ;)
Nem könnyű helyzet, de akkor ezek után azt is sejted szerintem, hogy min múlik a dolog: a te döntéseden. Ami kétféle lehet: vagy hagyod őt magától elválasztódni - ebben az esetben ugye megeshet, hogy ez még hosszabb időt is igénybe vehet (amit mondjuk azért meg tudsz gyorsítani, ezt se felejtsd el közben!). Vagy úgy döntesz, hogy te választod őt el - és akkor határozottnak és következetesnek kell lenned, akkor is, ha ő azt jelzi, hogy mást szeretne.
Én mondjuk az elsőt szoktam célszerűbbnek gondolni, de nem vagyunk egyformák és a helyzeteink sem azok. A lényeg, hogy bármelyik variáció mellett is dönts, jól gondold végig előtte, és ha biztos vagy magadban, akkor állj ki mellette. Így, mivel magabiztos leszel, már nem fogsz idegeskedni sem. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!