Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » óvodás/kisiskolás gyereked...

óvodás/kisiskolás gyereked szoptatnád-e még?

Figyelt kérdés
Követnétek-e Bálint Antónia példáját azaz oda adnátok ciciteket akár 8-9 éves gyermeketeknek is?Bár nem tudom hány ilyen lehet az interneten aki valójában is szoptat.

#szoptatás #kisiskolás #cicizés #9-10 éves gyermek
2012. jún. 30. 12:57
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
64%

Akkor én nagyon perverz vagyok 3 éves korig szoptattam a gyerekeimet.Vagány talpraesett gyerekek lettek belőlük.

Egyébként az egész ügy fel van fújva!

Lehet megint valamin "csámcsogni".

2012. jún. 30. 19:31
 12/21 A kérdező kommentje:
Mindig van mit felfújni fújatni nem bírnak magukkal,nem tudom pelenkázást nem lehetne vagy mást felfújni jó nagyra és büdösre?
2012. jún. 30. 22:02
 13/21 A kérdező kommentje:
Komfort (tejjel) szoptatás azaz 6 éves korig szoptatnátok milyen elképzeléssel vagytok erről a témáról?Nekem igen csak kiverte a biztositékot amikor meghallottam egyik műsorban hogy ilyen is létezik nálam valahol felháborítónak találom.
2012. júl. 5. 10:16
 14/21 xStefix ***** válasza:
Kérdező, bocsi, de én nem értem az utóbbi kérdésed...
2012. júl. 5. 15:15
 15/21 anonim ***** válasza:
vannak nepek amelyek akar 12 evig is szoptatna (konkretabban egy eszkimo torzs) ilyenkor az anya tobb, akar 5-6 gyereket isz szoptat egyszerre. ahol ez bevett szokas, nem akad ki rajta senki. a mi tarsadalmunkban a cumisuvegbol valo etetes a divat, esetleg rovid ideig a szoptatas, ezen meg biztos az eszkimo anyukak akadnanak ki Ha lenne nekik GYKjuk, szivesen olvasnam:))
2012. júl. 5. 15:27
 16/21 A kérdező kommentje:
komfort szoptatásra céloztam igy hallottam magyar beszéd
2012. júl. 5. 15:45
 17/21 xStefix ***** válasza:
100%

Kérdező, a komfortszoptatás nem a tejjel való szoptatást (vagyis az etetést) jelenti, hanem azt, amikor a baba/gyerek csak cumizik a mellen, vagyis "üresen" szívja.

Nekem úgy tűnt, mintha kevernéd a kettőt.

2012. júl. 5. 15:48
 18/21 A kérdező kommentje:
Magyarországon van olyan aki 12 éves koráig is szoptatná gyermekét?
2012. júl. 6. 18:43
 19/21 A kérdező kommentje:
Magyarországon van olyan aki 12 éves koráig is szoptatná gyermekét?Ha bizonyos népeknél csoportoknál szabad engedik kíváncsi lennék itthon kivállalná be anélkül hogy felfújást csinálna amédia mert valami debiklségnek gondolnák
2012. júl. 7. 09:44
 20/21 xStefix ***** válasza:
Nem hiszem, hogy van, mert itthon teljesen mások a körülmények és más a norma. Azoknál a (leginkább) természeti népeknél, ahol a hosszabb szoptatás elterjedt dolog, legtöbbször egészségügyi vagy szokásbeli okai vannak. Gondolj pl. a nomád törzs asszonyára, aki a hátán viszi egész nap a gyerkőcét, miközben ő a földeken dolgozik...
2012. júl. 9. 14:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!