Lemosod a melled, mielőtt a babádat szoptatnád?
Figyelt kérdés
Mármint minden szopi előtt.2010. dec. 30. 09:52
1/12 anonim válasza:
Nem.Reggel este zuhany és ennyi.Nem javasolják mert a gyakori mosogatás kiszárítja a mellbimbót.Az elején sem,amikor még edzetlen a mellbimbó,akkor bimbóvédővel kenegettem amit nem kell lemosni.
5/12 anonim válasza:
Huhh, de jo ezt olvasni :)
Mikor kivettek a szalakat csaszar utani 6. napon mondta a nogyogyasz, hogy minden szoptatas elott meg kell mosni a melleket szappannal es bo meleg vizzel... Hat, hazajottem, par napig ez igy ment. Nem tudtam miert faj annyira... Abbahagytam a minden etetes elotti lemosast, s lam, minden rendben van :) - azert megiscsak bogarat ultetett a doki a fejembe, h "minden szopi elott..." -
Ezek szerint eleg a furdesnel/tusolasnal lemosni.
8/12 anonim válasza:
Nem. Reggel, este zuhany és ennyi.
9/12 xStefix válasza:
"Soron" kívül csak akkor mosakodtam, ha piszkosnak éreztem magam, pl. nyáron izzadtan, illetve amíg melltartóbetétet kellett használnom és rendesen átnedvesedett. Az első pár hónapban volt csak ilyesmire szükség, azóta nem.
10/12 anonim válasza:
azt hittem furcsa lesz a válaszom és igénytelennek tűnök, de beállok a sorba, mint az utolsó, általában nem, csak ha úgy éreztem, mondjuk izzadtam vagy melltartóbetét volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!