Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Ha bepácolod egy éjszakára a...

Ha bepácolod egy éjszakára a húst utána amikor készited lemosod róla a páclevet? Vagy azzal együtt sütöd?

Figyelt kérdés
és a mustár,ecet, rozmaring, babérlevél bazsalikom olivaolaj pác megfelelő házi nyúl számára?
2010. szept. 26. 19:28
 1/5 anonim ***** válasza:
95%
Nem kell lemosni.
2010. szept. 26. 19:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
93%

Miért kéne lemosni ? :O

Azért pácolod be,h rajta legyen a pác :D

2010. szept. 26. 20:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
A pácléd jó összetételü, és nem kell lemosni, söt azzal csak rontanál rajta. Mindenképpen azzal együtt tedd fel, ha netán sokalod, akkor elöször ne az egészet tedd alá, és utána töltögesd hozzá apránként.
2010. szept. 26. 20:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Így igaz, nem kell lemosni!

Ha sütöd, fűszerezett sörrel (nem vicc) locsolgasd! Mennyei lesz!

2010. szept. 26. 20:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:

ha van cserépedényed, és abban sütöd a húst páclével együtt, még istenibb lesz

szerintem még tehetsz bele gyökeret, répát, hagymát, borsot.

a rozmaringról saját tapasztalat: magas vérnyomásnál nem szerencsés

2010. szept. 27. 20:06
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!