Ha bepácolod egy éjszakára a húst utána amikor készited lemosod róla a páclevet? Vagy azzal együtt sütöd?
Figyelt kérdés
és a mustár,ecet, rozmaring, babérlevél bazsalikom olivaolaj pác megfelelő házi nyúl számára?2010. szept. 26. 19:28
2/5 anonim válasza:
Miért kéne lemosni ? :O
Azért pácolod be,h rajta legyen a pác :D
3/5 anonim válasza:
A pácléd jó összetételü, és nem kell lemosni, söt azzal csak rontanál rajta. Mindenképpen azzal együtt tedd fel, ha netán sokalod, akkor elöször ne az egészet tedd alá, és utána töltögesd hozzá apránként.
4/5 anonim válasza:
Így igaz, nem kell lemosni!
Ha sütöd, fűszerezett sörrel (nem vicc) locsolgasd! Mennyei lesz!
5/5 anonim válasza:
ha van cserépedényed, és abban sütöd a húst páclével együtt, még istenibb lesz
szerintem még tehetsz bele gyökeret, répát, hagymát, borsot.
a rozmaringról saját tapasztalat: magas vérnyomásnál nem szerencsés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!