Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismertek-e olyat, akik 1 éjszakára akarták a másikat és azóta is együtt vannak?

Figyelt kérdés
Az ismeretségi körömben több ilyen pár is van, más sok éve vannak együtt, sőt némelyik házasság is már, gyakori ez?
2010. jan. 25. 15:39
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Mi is így voltunk a párommal.. Illetve nem csak egyéjszakás kalandról volt szó de nem több szexnél. Ma meg már fél évesek vagyunk, és egyáltalán nem bántam meg. :)
2010. jan. 25. 15:50
 2/15 anonim ***** válasza:

a volt barátommal mi is így voltunk, egy éjszakásnak indult, aztán összejöttünk :)

de már szakítottunk..

2010. jan. 25. 15:56
 3/15 anonim ***** válasza:
90%
Anno NDK-ba láttem meg egy lányt eggyütt jöttünk haza vonattal. gondoltam tartalmassan töltünk el egy éjszakát..... Tavaj nonemberben volt a 21.dik házassági éfordulonk
2010. jan. 25. 16:15
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is 1éjszakásnak indult a kapcsolatunk és azóta is együtt vagyunk...ennek már lassan 6éve :) De szerintem ez nem túl gyakori eset a "mai fiataloknál" :D
2010. jan. 25. 16:16
 5/15 anonim válasza:
Hát velem is ígyvolt:)Elmentünk bulizni,megtetszett nekem nagyon a fiú...buliba pedig összejöttünk..de azt hittem h ennyi lesz:)Egy éjszaka és semmi több...de jövő hónapban leszünk 1 évesek:$És nagyon Boldogok vagyunk:)♥
2010. jan. 25. 17:56
 6/15 anonim válasza:
100%
pl.: apám megcsalta anyámat egy k*rvával, anyáék elváltak apa összeköltözött a nővel 10 éve eggyütt vannak és most született gyerek. na erre mit szólsz?
2010. jan. 25. 18:09
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk is csak sexnek indult...több,mint 3éve tart....

:)Persze ez azóta is így van, a közös otthonunkban..:)

2010. febr. 16. 12:44
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
nekem minden kapcsolatom így indult:D
2010. febr. 16. 12:51
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Én megismerkedtem egy angol fiúval a görögországi nyaralásomon, gondoltam jól eltöltjük azt a két hetet, azóta ide költözött hozzám Magyarországra, együtt élünk több mint egy éve:)

21/L

2010. febr. 16. 12:55
 10/15 anonim ***** válasza:
egyik barátnőmnek is így kezdődött a kapcsolata:) és nagyon aranyosak együtt, mostanában lesznek 6hónaposak
2010. febr. 16. 13:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!