Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismertek-e olyat, akik 1 éjszakára akarták a másikat és azóta is együtt vannak?

Figyelt kérdés
Az ismeretségi körömben több ilyen pár is van, más sok éve vannak együtt, sőt némelyik házasság is már, gyakori ez?
2010. jan. 25. 15:39
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
52%

hát mi nem pont így, de hasonló. nekem akkor barátom volt, amikor megismertem egy másik srácot. a srác tudta h barátom van, ezért nemis gondolta h ebből kapcsolat is lehet. bejöttem neki, és nekemis bejött ő. elkezdtünk dumálgatni, ismerkedni, majd kapcsolat lett belőle, még mostis együtt vagyunk.

naszóval ennek a lényege annyi, h akkormég, amikor a srác nemismert, csak látásból, de tudta h pasim van, akkor úgyvolt vele h egyéjszakára jólenne. aztán látta h énis közeledek felé, és arra gondolt h egyéjszakára énis bevállalnám. aztán ahogyan megismert, azjöttle neki, h nemegészen vagyok azaz egyéjszakás típus, valszeg nem mennék bele, meg ő sem akarta már ezt megtenni velem. egymásba szerettünk egyszerűen, én dobtam az előzőt, összejöttem vele, és máig is együttvagyunk. 4 és fél éve.

24L

2010. febr. 16. 13:32
 12/15 anonim válasza:
Mi is így voltunk a párommal, vagyis majdnem.Nem 1 éjszakát terveztünk, de csak szexet, azóta eltelt 1,5 év és 4 hónapos terhes vagyok. Imádjuk egymást azóta is.
2010. febr. 16. 13:41
 13/15 anonim ***** válasza:
Mi is csak egy éjszakára terveztünk a párommal, azóta összeházasodtunk, és szülketett egy kislányunk:)
2010. febr. 16. 14:31
 14/15 anonim ***** válasza:

olyan jó ezeket a kommenteket olvasni!

mi is csak hétvégi sex-nek indultunk, és más több mint 2 éve együtt vagyunk

úgy látszik apró csodákkal vagyunk körülvéve :)

2010. febr. 16. 14:34
 15/15 anonim ***** válasza:
Sok ilyen esetről hallottam. Nekem is ezt kellene csinálnom. De legalább már tudom, hogy miért vagyok egyedül. :"(
2010. febr. 16. 14:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!