5 éves gyereket szoptatni?
Figyelt kérdés
Bálint Antónia még most is szoptatja 5 éves lányát! Erről mi a véleményetek?2012. jún. 28. 13:45
31/33 anonim válasza:
Én ma azt olvastam, hogy elapadt a teje nyolc hónaposan. Szerintem a magánügye, hogy mit csinál a gyerekével. Nekem van egy barátnőm, aki jelenleg is szoptatja a 4 éves kislányát, mellette a 9 hós kisfiút is. Én ezt lehet nem tenném, de undorítónak nem találom, ahogy az egyik válaszoló írta.
32/33 A kérdező kommentje:
Valszeg ő nem úgy fogja fel, hogy magánügy, ha tele van vele a média...
2012. jún. 30. 09:13
33/33 xStefix válasza:
Valami olyat mondtak, hogy fotósorozat is készült a témához... Mutatták is a képet, ahol a kislány teljesen a mellére bukik, mintha tényleg szopizna.
Ez megint kinek az ötlete volt? Mit akartak ezzel elérni?? :-o
Ez már tényleg sok szerintem is, főleg a bulvárnak... Szakmai anyagba még oké, hogy ilyet is lásson, akit érdekel, de ez így csakis árt a szoptatásnak. :(((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!