Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » 5 éves gyereket szoptatni?

5 éves gyereket szoptatni?

Figyelt kérdés
Bálint Antónia még most is szoptatja 5 éves lányát! Erről mi a véleményetek?

2012. jún. 28. 13:45
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
20-as neked meg ahhoz, hogy másokat kioktass?
2012. jún. 29. 11:41
 22/33 xStefix ***** válasza:

Tegnap este az Aktívban is volt egy riport ugyanerről, de sajnos nem láttam, épp szoptattam (de nem a nagyot, huh:).

Látta valaki, mi volt benne?

2012. jún. 29. 12:55
 23/33 anonim ***** válasza:
19%
Bírom mikor szembesül a sok okos a tévedéssel, akkor azonnal támadnak, ahelyett hogy csendben maradnának, ha már hülyét csináltak magukból.
2012. jún. 29. 13:06
 24/33 anonim ***** válasza:
... és megint megérkezett a főokos. :-))))
2012. jún. 29. 13:12
 25/33 anonim ***** válasza:

"néha csinál úgy a kislány, mintha szopizna"

Ez szerinted normális egy ötéves gyereknél? Ha mondjuk ötévesen csak néha kéri a pelenkát, amikor pisilnie kell, szerinted az is normális?

2012. jún. 29. 13:27
 26/33 anonim ***** válasza:

[link]

Itt a cikk a nők lapjából, ha esetleg valamely "botor" ember a cikk elolvasása nélkül alkotott volna véleményt. (Még ilyet!!!) Jópofa: "...nagyon értelmes kislány, meg fogja érteni, hogy le kell szoknia a mellemről” :-)

Mikor, 15 évesen? :-)

2012. jún. 29. 13:32
 27/33 anonim ***** válasza:

19.30-kor az Aktívban elmondom a szoptatásról a véleményemet. Remélem úgy vágják össze, hogy az igazság jöjjön le! 8 hónapig szoptattam. Már rég nem!!

ezt maga B.A. írta ki a facebookjára.

2012. jún. 29. 13:36
 28/33 xStefix ***** válasza:
100%

Nem egészen értem... 8 hónapig szoptatott, de az 5 éves lánya ezek szerint még "próbál" szopizni. Ez fura, akkor miért nem szoptatott tovább, mint 8 hónap? Ugyan nincs több infó, de elvileg teje is lett volna még talán, ha szoptat... Vagy akkor x idő elteltével újra eszébe jutott a lányának, és azóta van ez a szokása?

Nem tudom, ez így elég kacifántos. Ha én szoptatni akarok, akkor nem hagyom abba 8 hónaposan (ha sikerül), ha viszont egyszer abbahagyom valamiért, akkor hosszabb idő után nem kezdem el újra. Illetve nem ilyen módon kezdem el megint, hanem rendesen szoptatok, ahogy kell. Vagy legalábbis nem húzom el ilyen sokáig ezt a fajta szokást... Ez így nem igazán tűnik logikusnak.

2012. jún. 29. 13:44
 29/33 anonim ***** válasza:
xStefix teljes mértékben egyetértek veled. Mintha össze-vissza beszélne a csaj. Valószínűleg annak a válaszolónak lesz igaza, aki azt írta, hogy rég jelent meg róla hír, hát kreált egyet, hogy újra felkapják. Szánalmas, mondhatom...
2012. jún. 29. 15:15
 30/33 anonim ***** válasza:
23as válaszoló, a válaszokat olvasva itt egyedül te csináltál magadból hülyét.
2012. jún. 29. 17:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!