5 éves gyereket szoptatni?
Tegnap este az Aktívban is volt egy riport ugyanerről, de sajnos nem láttam, épp szoptattam (de nem a nagyot, huh:).
Látta valaki, mi volt benne?
"néha csinál úgy a kislány, mintha szopizna"
Ez szerinted normális egy ötéves gyereknél? Ha mondjuk ötévesen csak néha kéri a pelenkát, amikor pisilnie kell, szerinted az is normális?
Itt a cikk a nők lapjából, ha esetleg valamely "botor" ember a cikk elolvasása nélkül alkotott volna véleményt. (Még ilyet!!!) Jópofa: "...nagyon értelmes kislány, meg fogja érteni, hogy le kell szoknia a mellemről” :-)
Mikor, 15 évesen? :-)
19.30-kor az Aktívban elmondom a szoptatásról a véleményemet. Remélem úgy vágják össze, hogy az igazság jöjjön le! 8 hónapig szoptattam. Már rég nem!!
ezt maga B.A. írta ki a facebookjára.
Nem egészen értem... 8 hónapig szoptatott, de az 5 éves lánya ezek szerint még "próbál" szopizni. Ez fura, akkor miért nem szoptatott tovább, mint 8 hónap? Ugyan nincs több infó, de elvileg teje is lett volna még talán, ha szoptat... Vagy akkor x idő elteltével újra eszébe jutott a lányának, és azóta van ez a szokása?
Nem tudom, ez így elég kacifántos. Ha én szoptatni akarok, akkor nem hagyom abba 8 hónaposan (ha sikerül), ha viszont egyszer abbahagyom valamiért, akkor hosszabb idő után nem kezdem el újra. Illetve nem ilyen módon kezdem el megint, hanem rendesen szoptatok, ahogy kell. Vagy legalábbis nem húzom el ilyen sokáig ezt a fajta szokást... Ez így nem igazán tűnik logikusnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!