Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » 5 éves gyereket szoptatni?

5 éves gyereket szoptatni?

Figyelt kérdés
Bálint Antónia még most is szoptatja 5 éves lányát! Erről mi a véleményetek?

2012. jún. 28. 13:45
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
90%
Igen az ő dolga csak ne jelenjen meg minden újságban, még vagy háromszor.
2012. jún. 28. 14:59
 12/33 xStefix ***** válasza:
85%
Én abból a szempontból örülök, hogy végre egy "celeb", aki támogatja a szoptatást. De ha ezt a "hírt" nem arra a célra használják fel, amire eredetileg szolgált volna, annak már nem örülök. (pl. hogy sokkoljuk a köznépet)
2012. jún. 28. 15:24
 13/33 anonim ***** válasza:
88%
Hát elég sokkoló...
2012. jún. 28. 15:28
 14/33 anonim ***** válasza:
27%
Morbid!
2012. jún. 28. 15:54
 15/33 anonim ***** válasza:
95%

Hiányzott egy oldal a lapból, hát csináltak valamit. Nem tudtam a hírről, mert szerintem felesleges ezeket olvasni... egy jó könyv többet ér.

A szoptatáshoz pedig: ebben a korban ennek már semmi értelme. Egészségügyileg felesleges, lelkileg pedig pótolható egy elalvás előtti összebújás-beszélgetéssel. Túlzás ekkor már szoptatni. (De túlzás azt mondani, hogy undorító, vagy morbid! Azért ennyire nem tragikus maga a szoptatás!:) Csak nem kell ezt 5 évig csinálni :)

2012. jún. 28. 16:33
 16/33 xStefix ***** válasza:
A cikkben nem volt benne, hogy Toncsi miért csinálja? Kíváncsi lettem volna... mert talán érdekes lett volna a válasz. És tanulságos, esetleg.
2012. jún. 28. 17:06
 17/33 anonim ***** válasza:
100%

Az a bajom az ilyennel, hogy úgy általában a szoptatást járatja le. Ebből lesznek azok a sztereotípiák, hogy aki igény szerint szoptat az "hhhhúúúúúúúúúú, de Ősanya", biztos 5 éves koráig szoptatni fog, kamaszkoráig vele alszik, soha 1 percre nem hagyja magára stb.

Az ilyenek miatt lesz lassan ciki a szoptatás :-(

2012. jún. 28. 19:10
 18/33 anonim ***** válasza:
47%
Nem mondjátok komolyan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2012. jún. 28. 21:03
 19/33 anonim ***** válasza:
Most botlottam bele a nők lapja cafén a cikkbe. Már nincs is teje!!! Ez furcsa. Én biztosan nem hagynám, hogy a mellem egyfajta nyugtató legyen egy 5 éves gyerek számára...
2012. jún. 28. 21:06
 20/33 anonim ***** válasza:
30%

Aki olvasta a cikket, és úgy írt véleményt, az nem tud szöveget értelmezni.

Fussatok neki mégegyszer. Csak azt engedi, hogy fogja a mellét és néha csinál úgy a kislány, mintha szopizna.

Nagytudásuak. Nektek is csak arra van eszetek, hogy mást köpködjetek.

2012. jún. 29. 07:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!