Egy gyereket tényleg mindenképp fél évig kell szoptatni, akkor teljesen egészséges lesz?
A szoptatás nem csodaszer, hogy bármi is a baja ha szoptatod fél évig akkor mindenképp egészséges lesz. Ez így butaság.
De sokkal egészségesebb a szoptatás mint bármelyik tápszer, sokkal teljesebb, tökéletesebb tápláléka a babának, és bizonyítottan segít megelőzni egyes betegségeket. Fél éves koráig pedig a gyermek minden igényét 100%-ig kielégíti.
-természetes
-fajazonos
-immunanyagok vannak benne
-összetétele tökéletes, az életkornak sőt napszaknak megfelelően változó
-erősíti a kötődést
-fejleszti az állkapcsot, későbbi beszédtanulást alapozva meg
-az anyának is előnyös, csökkenti a mellrák kockázatát
-olcsó
-steril
-mindig kéznél van, azonnal, éjjel is
csak ennyi előnye van, csak ezért felkapott :D
Születésétől fogva tápszeres volt a gyerkőc. A szomszéd házban ugyanaznap született baba pedig anyatejes.
Az én gyerekem 2 év alatt 2 alkalommal volt beteg, egyszer az apja hozta haza a "dögvészt" egyszer pedig a nagyi "anyós".
A szomszéd anyatejes baba pedig a 2 év alatt többször járt orvoshoz (az is ugyanaz) mint játszótérre.
Szóval erről ennyit. Megjegyzem az anyatej csak akkor jó és tápláló, ha az anyuka úgy táplálkozik!
Miért?
Én még csak 19 vagyok és férfi, csak érdekelt mennyire igaz. Mindig ezt magyarázzák a TV-ben mindenhol, mondom rákérdek azért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!