Anyukák, ha szoptatás alatt híztatok (meg), mikor kezdtetek fogyni?
Szia :)
Üdv a klubban! :) +8 kg-val mentem szülni, senki meg nem mondta volna hátulról, hogy mekkora hasam van:).
Aztán köszönhetően a rossz szülésélménynek, no meg a hormonoknak is, rögtön híztam szoptatás alatt. Nem túl sokat, de híztam, és éreztem magamon.
Próbáltam nem sokkal többet enni, mint amennyi valóban szükséges, de nem használt.
Mikor 9 hónapos lett a baba, akkor jött a vizsgaidőszakom, no meg ő is egyre több szilárdat evett, fizikai(kerti) munka és napi 1 óra biciklizés is új napi rutin lett, és akkor sikerült megmozdítani a túlsúlyt, és azóta fogyok...
Olyannyira, hogy a lánykori szoknyáimat használom :).
Én úgy vettem észre, hogy amikor már nem csak a szoptatásra áll rá a szervezetem, akkor kezdtek lemenni a kilók. Amíg napi 6-7x szoptattam, csinálhattam bármit, nem mozdult semmi.
Pedig bevallom, egy alapos kapálás után én betolok este 8-kor is 3 karéj fehér kenyeret, de nem hízom meg tőle.
Kitartás, valószínű a szoptatás is olyan nálunk, hogy a szervezetünk raktároz :). Jól van ez így, első a baba érdeke ilyenkor :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!