Szoptatás után le lehet fogyni?
Sziasztok.
Sosem próbáltam még fogyókúrázni,nem volt gondom a súlyommal.60kg voltam szülés után,szoptatás után 66 vagyok.Ez majdnem mind a hasamra jött fel úgy nézek ki,mint aki legalább 3 hónapos terhes.A hasfelüléseket végzem,de nem sok sikerrel.Tudnátok valami érdemi tanácsot adni?
Nem akarok terhesnek látszani,ha nem vagyok az.
Persze, hogy le lehet. Ami hosszú távon nagyon hatásos, hogy járkálj mindig behúzott hassal. Mintha a strandon feszítenél. Én szülés óta rengetegszer mászkáltam így, most 10 hós a fiam, és tök lapos a hasam, az izmok is látszanak.
Meg hát mellé a klasszikus diéta, plusz mozgás.:)
Fogyni aerob munkával lehet, tehát futás, aerobik, spnning...a felülésektől erősödik ugyan az izomzatod de a zsírpárna megmarad.
Én R.Rékára tornázom itthon, nagyon jó, de más videokat is használhatsz ha nem tudsz elmenni otthonról. A lényeg, hogy a pulzusod megemelkedjen de nem szabad a maximumra felmennie.
Köszönöm a tanácsokat.
Már nagyon el vagyok keseredve,többen is simogatják a hasamat,hogy "jé jön a kistesó?".
Nem tudom,hogy hasfalgyengeség okozza-e a kialakult problémámat,de a műtétet nem is támogatná az OEP.
Marad a kitartó torna és koplalás.Nem vágyok lapos hasra csak jó lenne egy mérsékeltebb előredomborodás.
A hasfalgyengeség egy dolog, de ha szanaszét van szakadva a hasizmod az más tészta. Én is csak halogattam a műtétet (TB támogatja) és most már fáj.
A szakadt hasizmokat hiába tornáztatja az ember, mert javítani nem fog, viszont kár t okozhat, ezért kérdeztem.
Remélem Neked nem ez van és csak erősíteni kell, kitartás :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!