Szoptatás alatt, hogyan lehet fogyókúrázni?
Figyelt kérdés
Kislányom 8 hónapos, tízóraizik főzeléket és uzsizik gyümölcsöt, de leginkább csak szopizik még. Viszont én meg akkora vagyok, mint egy tank. 12 kiló van rajtam, szinte semmi nem ment le rólam. Hogy csináljam, hogy a tejem megmaradjon a zsírréteg pedig csökkenjen? Valakinek tapasztalat?2012. jún. 5. 07:51
11/12 anonim válasza:
Ha valaki szoptat, 500-600 kcal többre van szüksége. Ha ezt a plusz kalóriát nem viszed be a szervezetedbe (tehát normális adagokat eszel), akkor elkezdesz fogyni.
De szoptatás alatt a kimondott fogyókúra tilos! Csak figyelj arra, hogy mit eszel. :)
12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, megy a zöld kezecske és majd beszámolok az eredményről!
2012. jún. 5. 13:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!