Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Miket nem ajánlatos enni...

Miket nem ajánlatos enni szoptatás alatt?

Figyelt kérdés
Tudom a hüvelyesek, meg a "K" betüsöket nem lehet! Ezen kivül?? Epret? Epres joghurtot? Baracklét? Minden érdekel, ami eszetekbe jut! Nagyon szépen köszönöm!!!
2012. jún. 1. 19:46
 1/3 anonim ***** válasza:
Én ettem egyszer gombát a szoptatás alatt és mikor ez időben szopizott a baba, sírt és hasfájós lett. Egy-két nap volt. Szóval én utána kerültem. És a csípőset is hagyd ki, mert miután csípős halászlét ettem, szintén nem kellett a tejem a babámnak, adhattam neki két napig a tápot, míg kiürült a cicimből a tej. Erre emlékszem.. 30 hkm.
2012. jún. 1. 20:46
 2/3 anonim ***** válasza:
Én ettem csípőset is és gombát is rendszeresen eszem, de semmi hatással nem volt a babámra. Ezt neked kell kitapasztalnod. Minden baba más.
2012. jún. 1. 21:48
 3/3 anonim ***** válasza:

Én(és más szoptatási tanácsadók) azt javaslom, hogy egyél bármit, amit szeretnél de kis mennyiségben és időben elválasztva, hogy azonnal észrevedd ha panaszt okoz a babádnál.

Valóban, vannak tipikusan gyakran panaszt okozó ételek, amiket fentebb már leírtak, amikre jobban kellhet figyelni de egyáltalán nem általános érvényű, hogy egy baba mire érzékeny:).

2012. jún. 1. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!