Igény szerinti szoptatás, de ilyen sűrűn?
Lassan két hetes a kislányom és mindenki az igény szerinti szoptatással jön! Ez jónak is tűnik, hiszen szerencsére a cici mindig megnyugtatja és szopizik is, persze a végén már alig alig nyel, majd ha kiveszem a szájából, elalszik, illetve addigra már alszik is. :) Sokszor előfordul, hogy akár egy akár két mellből etetem, fél óra vagy egy óra után sír és megint enne. Van elég tejem és tápláló is lehet, hiszen a széklete és a kutacsa állapotából mind a dokinő és a védőnő is ezt állítja.
Meddig mehetek el az igény szerinti szopikban? Mikorra áll be egy rendszer? nem szeretném elkapatni, de ha etetés után egy órával sír, és tiszta a pelus, nem büfizik, a cumi sem kell neki, stb akkor csak a szopi után alszik el ismét. Ti hogy voltatok ezzel???
egy hetes babám képes aludni 2-3 órákat is. nyugodt, nem sír. inkább én igénylem jobban a babusgatását.
nővére pont olyan volt, amilyen most a tiéd. bár nála nem volt túl nyugodt az életem, lehet az is közre játszott.
ezzel csak azt akartam mondani, hogy minden gyerek más, ami egyiknél beválik, a másiknál nem biztos.
amúgy a 6os válasz a legigazabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!