Szoptatás alatt lehet Calcimuscot inni? Sürgős!
Figyelt kérdés
Valami mérges állat agyoncsipkedett, és úgy nézek ki sok helyen, mint akit jól megvertek.Nagyon durva.2012. máj. 30. 18:45
1/7 anonim válasza:
Nekem azt mondta a doki, hogy nem kell túlzásba vinni, de egy ampullával nyugodtan bevehetek.
2/7 anonim válasza:
szerintem legjobb ha elmész az ügyeletre
ott meg tudják mondani,hogy miből mennyit vehetsz be
calcimuskot egy ampullányival nyugodtan, egy pezsgótabletta is tartalmaz annyi ca-t
3/7 anonim válasza:
fenistil gélt,nem tudom lehet-e,olvasd el,ha igen,szerintem azzal is kend be
4/7 A kérdező kommentje:
Ügyeletre nem tudok menni, mert két kicsi van itthon, az ügyelet 25 km, apa dolgozik.
Ha nagyon muszáj, akkor veszek be.Életemben nem láttam ilyen csipéseket.Lila, kék, zöld, meg mindenféle szín pompázik rajtam.Azt hittem nekimentem valaminek, de a derekamtól elkezdve a combom is olyan sok helyen.
2012. máj. 30. 19:03
5/7 anonim válasza:
Nyugodtan vegyél be, az újszülöttemnek is kellett már adnom orvosi javaslatra.
7/7 A kérdező kommentje:
Ittam egyet.Köszi szépen!
2012. máj. 30. 21:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!