Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » én ezt nem értem! Nem kötekedn...

én ezt nem értem! Nem kötekedni akarok csak megérteni?!

Figyelt kérdés

írja nagyon sok anyuka mostanában hogy még 2 évesen is szopik a baba, meg ilyenek.

nem bírom elhinni hogy van annyi teje az anyukának hogy elég legyen a babának.. babának? egy 2 éves már nem is baba, vannak fogai amikkel azért eléggé jól tud harapgálni

olyat is olvastam hogy nem ad emellett semmit csak a tejet már ami van...

sokan félnek vagy nem akarják elválasztani a babát és rendes étel mellett is hagyják hogy cicizzen, hiszen azért már az mégse elegendő neki csak olyan mintha cumizna

nem??!!!

segítenétek megérteni ezt?!!

2012. jún. 1. 08:30
1 2
 11/11 verakvcs válasza:
A lányom most lesz 18 hónapos és még rengeteg tejem van, ugyanis ő tőlem szinte csak az anyatejet fogadja el. Kóstolgat ételeket, de mennyiséget csak ritkán eszik. A nagyszüleinél rendesen eszik, de csak ha nem vagyok ott. Nem tudom leválasztani, mert kb tépi le rólam a ruhát és nem tudom azt hazudni, hogy nincsenek ott a melleim. (Ha valakinek van ötlete, ilyenkor mit lehet tenni, szívesen venném, mert mennénk a másodikért lombikra, de amíg szopizik, nem lehet.) Egyébként én úgy tudom, hogy az anyatej összetétele mindig alakul a gyerek igényei szerint. És a mennyisége is nő, ha a gyerek szinte csak azt fogyasztja, nagyon sokat szopizik, a termelt mennyiség igazodik. Nem az eltelt idő miatt lesz kevesebb a tej, hanem a kevesebb szoptatás miatt.
2017. jan. 18. 17:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!