Két hónapos babám estére belefárad a szopizásba. Mit csináljak, hogy rendesen egyen?
Hosszabb távon szerintem jobban megéri, ha az ő tempójában haladsz vele, nem a te elgondolásod szerint. (Illetve leginkább ötvözve a kettőt.:)
Még ennyi idősen is teljesen normális, hogy elfárad estére, úgyhogy ezen ne aggódj. Ha szoktál itt olvasgatni, akkor valószínűleg tudod, hogy az üveges pótolgatásnak azért elég sok kockázata lehet, amit - ha inkább szoptatni szeretnél - érdemesebb lehet kerülni, ha megoldható.
Szóval szerintem is hagyd a babádat annyival elaludni, amennyit szopizik. Igaz, hogy így hamarabb fog kelni éjjel (ami neked kényelmetlenebb esetleg), viszont ezt jelenti az igazi igény szerinti szoptatás. És hosszabb távon mindenképp ez éri meg jobban, mert ezen keresztül hangolódik össze a legjobban a babád és a te tested. ;)
Köszi utolsó! Nagyon hasznos volt. Ki fogom hagyni az üveget! Nekem az a fontos, hogy minél tovább szopjon.
Köszönöm a többiek válaszát is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!