Szerintetek az én felfogásommal van baj vagy más is egyetért velem? Bővebben lenn leírtam mindent!
Figyelt kérdés
Kislányom most 6 hónapos. Nagy örömömre rengeteg tejem van. Sokat tudtam adni más anyukáknak is, amit nagyon szívesen teszek és természetesen semmit sem kérek érte. Nem lenne szívem pénzt elfogadni ezért, hisz nekem semmibe sem kerül. Le szoktam fejni és így szokták elvinni tőlem. kb. 3 és fél hete született a falunkban egy koraszülött kislány. Anyukájának nem indult be a teje és én fel is ajánlottam a segítségem. De az anyuka olyan kéréssel fordult hozzám, hogy ő inkább elhozná a babáját és szoptassam már meg, hogy ebből az érzésből ne maradjon ki a babája. Én erre nemet mondtam, ami kicsit rosszul esett neki de nem szólt semmit. Hülyén gondolom, hogy nem jó, ha más anya szoptat egy babát? Nem ahhoz az anyához fog úgy ragaszkodni? Lehet hülyén érzem, de az én cicim az én lányomé! És még attól is tartok, hogy a kislányom nem "szeretné" már annyira a cicit ha más babával mis osztozna rajt.2012. márc. 14. 16:29
11/13 anonim válasza:
Stefi hsz-té kiegészítve én csak annyit írnék, hogy attól, hogy nincs tej, még mellre teheti, "cumiztathatja" a cicijén (Az SNS készülék is kiváló ötlet!), sok olyat olvasni, hogy pár hét után örkbefogadott babát is tudott a nem vér szerinti anya szoptatni, mert a tej a szoptatás által kiváltott hormonoktól termelődik!
12/13 xStefix válasza:
Már bocs, de mi a szöszt írtam, ami ennyire nem hasznos vagy épp bosszantó?!
13/13 A kérdező kommentje:
Kedves xStefix! Fogalmam sincs miért pontoztak le. Én hasznosnak vélem a válaszod és köszönöm szépen!
2012. márc. 17. 16:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!