Az én felfogásommal van a gond?
Mit jelent az, hogy nem illeszkedik a rendszerbe? Nem vesz részt az órán úgy, ahogy kéne?
Egyébként nem kell ötösnek lennie, de hármas se legyen egy jóképességű gyerek....
én nagyon nagyon nem vagyok elégedett ezzel az oktatási rendszerrel....ahogy tanítják őket, és ahogyan..és mint kis tárgyakat kezelik....
te nem olvastál utána a waldorfnak még?
sokan ellenzik, hogy onnan majd nem tud hova menni a gyerek tovább, de én rengeteget utána olvastam és ez nem igaz.
olyan véleményeket is olvastam akik odajártak oviba iskolába és mentek egyetemre is, és leírják mennyivel többet adott nekik ez az iskola....
Teljesítménycentrikus világban élünk. Nálunk elsőtől volt lehetőség angolt tanulni. Gondoltam, majd játékos formában foglalkoznak velük. Hát második közepére eljutottunk odáig, hogy a két gyerekem 1/4 6-ra húzta az órát, és nekiálltak angolt magolni, ha aznap órájuk volt. Azt is észrevettem, hogy idegesek, ingerlékenyek lettek. Lendületből kivettem Őket. A tanárnő meg hasonlókat mondott, mint a tiétek.
Nagyon kevés ma már az olyan pedagógus, aki nem a fizetésért tanít pusztán, és a legkevesebb munkával próbálja megoldani, hanem azért, mert szeret tanítani. És szereti a gyerekeket, mindegy hányas tanulók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!