Mi lehet vele a gond? 16 hónapos fiam még mindig nem jár voltunk orvosnál de azt mondták semmi baja, Mászik, feláll, pakol rámol és be nem áll a szája.
Nyugi!
Barátnőm kislánya 18 hónaposan indult el,neki sincs semmi baja.11 hónaposan kezdett el kúszni,8 hónaposan fordult meg elsőzör.Minden oké veletek is.Majd csinálja ha elég bátor vagy érett lesz hozzá.
Én ma már két gyerekes anyuka vagyok. 1éves koromig semmit nem csináltam csak ettem és aludtam. Már mindenki megvolt ilyedve hordtak orvostol orvosig. Abban az idöben nem is volt ilyen fejlet az orvostudomány. Egyszer egy doki azt mondta anyunak " nincs ennek a lánynak semmi baj csak lusta"
Igaza volt sportoló lett belölem. Majdnem 2 évessen kezdtem járni.
Ne keseredjetek el minden emberke más, és ezért szép a világ.
Fiam 10 hósan ült fel, 1 évesen felállt, 18 hósan elindult, 22hós. Azóta vad motoros. Bár csak pár szót mond, azt is egy héten 1x2x. Azt mondják, minden oké.
Semmi gond a tieddel! Az a gáz, hogy aki korán elindul, azt látjuk az utcán sétálni, és azt hisszük, a miénk defektes. Közben lehet, hogy 10X annyian lapítanak a babakocsikban, de azokat észre se vesszük, mert a menésre állt már rá a radar! (-:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!