Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Van itt még olyan, aki 100%-ba...

Van itt még olyan, aki 100%-ban egyetért a fidesszel?

Figyelt kérdés

Nekem van olyan fideszes ismerősöm aki eddig jól élt(nem azért mert az mszp volt hanem maga miatt) most a fidesz miatt szinte nyomorog és még most is kitart mellettük

(bár inkább az ilyen mint a vándorló patkányok, akik mindig mmást védenek/támadnak)

2011. szept. 12. 06:55
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
33%

bizony, kár hogy a százalekom a 0-t alúlról fogja súrolni

lehet lepontozni de ameddig a baloldal random fröcsög minden kormányrendeletet addig minden a legnagyobb rendben

2011. szept. 12. 07:03
 2/16 doboszoli ***** válasza:
75%
Jó lehet Neked, hogy így látod. Irigyellek.
2011. szept. 12. 07:08
 3/16 anonim ***** válasza:
68%
Első: te nagyon elvakult vagy! Nem csak a baloldaliak "fröcsögnek",hanem mindenki,akinek hátrányos a kormány intézkedése! Akár fröcsög a baloldal,akár nem,SEMMI sincs rendben a Fidesz intézkéseivel. Erre majd a saját bőrödön fogsz rájönni!
2011. szept. 12. 07:15
 4/16 anonim ***** válasza:
47%

07:15

Tökmindegy, a baloldal fröcsög. Neki ez a legalabvetőbb tény. Magyarországon van egy "baloldal" nevezetű csoport, akik a sötétséget képviselik és már a kozmosz megteremtése óta epikus háborúkat vívnak a Fidesz mennyei fényseregével. Ez egy ilyen alap dolog az igazi fideszes embernél.

Mondjuk egy kemény MSZP-s is nagyjából így képzeli el a politikát, csak náluk a "jobboldal" a sötét ellenség.

2011. szept. 12. 07:22
 5/16 anonim ***** válasza:
77%

Ahogy a baloldal NEM a sötétséget képviseli,úgy a Fidesz sem a fényt! Ezt csak a Fidesz állítja saját magáról.

Minden pártnak vannak fanatikus hívei,akik bedőlnek a pártjuk propagandájának.De gondolkodni tudó ember nem a propagandának hisz,hanem a valóságnak!

Nem vagyok baloldali,csak látom,hogy mi folyik az országban.

2011. szept. 12. 07:33
 6/16 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem sose voltak olyanok, akik 100%-ban egyetértettek akár a Fidesszel, akár más párttal.
2011. szept. 12. 07:50
 7/16 anonim ***** válasza:
69%
95%-ban egyet értek a fidesszel.
2011. szept. 12. 09:18
 8/16 anonim ***** válasza:
85%
Általában azok, akik jól keresnek, van egy cégük, és meg vannak győződve arról, hogy a megszorítások vezetik ki az országot a válságból. Meg persze arról, hogyha te nem tanultál, vagy szerencsétlen anyagi helyzetbe kerültél, akkor egy naplopó pööcs vagy. Azok akik magasabb béreket, a kiszolgáltatottság megszűnését, társadalmi mobilitást, szolidaritást stb... szerettek volna, azok már rég rájöttek, hogy ezt nem a fidesz fogja elérni számukra.
2011. szept. 12. 11:12
 9/16 anonim ***** válasza:
66%
80%-ban.
2011. szept. 12. 11:39
 10/16 anonim ***** válasza:
46%

Szerintem senki sincs, aki egy párttal 100%-ig egyetért (kivéve mondjuk a párt elnökét, de ez sem biztos).

Én nagyjából 50%-ig egyetértek a Fidesz intézkedéseivel. Ha a fontosságuk szerint súlyozzuk őket, akkor pedig 70%-ig is.

"Nekem van olyan fideszes ismerősöm aki eddig jól élt(nem azért mert az mszp volt hanem maga miatt) most a fidesz miatt szinte nyomorog"

Azt hogyan kell elképzelni, hogy valaki, aki eddig "jól élt", most "nyomorog" "a fidesz miatt"? Esetleg valami szoci exminiszterről ez hihető, átlagos dolgozóról nem igazán.

2011. szept. 12. 11:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!