Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Van itt még olyan, aki 100%-ba...

Van itt még olyan, aki 100%-ban egyetért a fidesszel?

Figyelt kérdés

Nekem van olyan fideszes ismerősöm aki eddig jól élt(nem azért mert az mszp volt hanem maga miatt) most a fidesz miatt szinte nyomorog és még most is kitart mellettük

(bár inkább az ilyen mint a vándorló patkányok, akik mindig mmást védenek/támadnak)

2011. szept. 12. 06:55
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
a jól élt nekem azt jelenti, hogy meg volt midnene ami kellet és pénze is volt, a nyomorog azt jelenti, hogy az akkor összespórolt pénzéből tengődik
2011. szept. 12. 14:54
 12/16 anonim ***** válasza:
36%
ja hogy sajátosan ertelemezzünk kifejezéseket? k.
2011. szept. 12. 15:07
 13/16 anonim ***** válasza:
59%

"most a fidesz miatt szinte nyomorog"

És a fidesz melyik intézkedése miatt nyomorog?

Annyira utálom amikor mindenki csak panaszkodik.

Mi a bajotok a fidesszel? Nem vagyok elvakult és vannak dolgok amikkel nem értek egyet de akkor is sokkal többet cselekednek mint mondjuk az mszp. Magyarországon mindig is divat volt utálni az országot és az épp hatalmon lévő pártot. Az ilyen nagyszájú embereket legszivesebben beraknám egy kis időre az ország élére ,hogy tegye rendbe az országot ,úgyis nagyon tudja ,hogy mit csinálnak rosszul. Komolyan mi a bajotok a fidesszel? Konkrét dolgokat mondjatok! Mennyivel lett idáig rosszabb a hatalomra kerülésük óta? Mit csinálnak rosszul? Szerintem te se tudod megmondani.. Sok ember azért nem szereti pl Orbánt ,mert határozott.. Szerintem ez alap egy miniszterelnöknél. Na mindegy nem idegesítem fel magam a sok kritizáló miatt csak sajnos egyre több ilyet hallok és sokszor nagyon felhúz..

2011. szept. 12. 20:14
 14/16 A kérdező kommentje:

jó, hogy a taj számát nem kérdezitek!

amugy ne mvagyok MSZP-s és fideszes se

Nem kell elhinni, hogy emiatt nyomorog, én hazudok, a pártok igazat mondanak

2011. szept. 12. 20:23
 15/16 anonim ***** válasza:

20:23

Igen, elképzelhető, hogy hazudsz.

2011. szept. 13. 13:33
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem értek vele 100 százalékban egyet, nem is azért szavaztam rájuk, mert akkor 100 százalékban egyetértettem. Szerintem egyáltalán nem normális egy párttal 100 százalékosan egyetérteni, az azt jelenti, hogy nem önállóan gondolkodsz, hanem beállsz valamelyik szimpatikus csordába, és aztán bőgöd, amit felülről mondanak. Szerintem sokkal jobb lenne mindenkinek, ha minden egyes kérdést képes lenne önállóan mérlegeln, saját szempontjai és értékrendje szerint, nem pedig a pártszimpátiája alapján feketére és fehérre osztani a világo. Főleg hogy a saját világnézetét és értékrendjét azért a legtöbb ember próbálja úgy kialakítani, hogy legalább saját maga számára koherensnek és logikusnak tűnjön, ellenben egy párt "ideológiája" sokszor egyszerűen a különböző benne vagy rajta keresztül lobbizó érdekcsoportok nyomására alakul pont úgy, ahogy alakul. Ha ezt mindenki képes lenne belátni, akkor nem várná senki egyik párttól sem, hogy kánaánt hoz, hanem egyszerűen azt tudná általános választásokkor mérlegelni, hogy melyik bandától mire számíthat és az szerinte mennyire jó a többi forgatókönyvhöz képest, konkrét kérdéseknél meg mindenki tehetne rá magas ívben, hogy melyik vezér mit kiabál, és ixelhetne saját belátása szerint.

Persze lehet, hogy ez patkányság lenne???

2011. szept. 13. 15:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!