Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Netezel szoptatás közben? Nem...

Netezel szoptatás közben? Nem a szuperanyát keresem, ) csak mivel anonim az oldal, én meg mindenkit felpontozok, leírhatjátok!

Figyelt kérdés
2011. dec. 8. 13:54
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
Netezni én sem szoktam szopi közben,viszont ha éjjel kel enni akkor zenét hallgatok fülhallgatóval a telefonon és közben néha szoktam játszani is rajta,nehogy elaludjak..20-30 perceket szopizni,hát azalatt nem nehéz bealudni..:)Nappal nincs gond mert a 3 évesem csicsereg itthon eleget így lehetetlen elaludni és másra figyelni :)
2011. dec. 9. 17:59
 32/49 A kérdező kommentje:

tegnap 12:57-es, a szuperanyát arra értettem, amit kb te írsz, hogy "hát én képtelen volnék ilyesmire" mert a szoptatás az szent, nehogymár én is kikapcsolódjak picit közben...tudod akinek több gyereke van, megtanulja értékelni azt a 10 percet (mert én nem 40 percről beszéltem, de akár annyit is), amit leülhet a fenekére NETEZNI. Ezt az időt én sajnálom magamra egy az egyben, inkább összekötöm a 2 tevékenységet.

Köszi, hogy leírtátok, mit csináltok vagy csinálnátok közben, pont ezt szerettem volna, nem ilyen válaszokat, hogy mégismitképzelszdehogyisaszoptatásmagaegyélmény :)

mindenkit FEL pontoztam!

köszi!

2011. dec. 10. 09:02
 33/49 anonim ***** válasza:
0%
Engem nem fontos FELpontoznod! Én egy gyerek mellett is értékelem a 10 perceket, tudnék mesélni, de ez magán ügy. A szoptatás alatti netezés is magánügy, mint ahogy az is, ahogy közben az anyatejjel szívja magába kisgyereked a káros sugarakat. De igazad van, az a 10 perc a tiéd. És nem a gyerek nyugodt ciczéséé...
2011. dec. 12. 13:01
 34/49 A kérdező kommentje:
káros sugarakat? te jó ég :)
2011. dec. 12. 13:17
 35/49 anonim ***** válasza:
0%
Csak azért, mert valamiről nincs fogalmad, és nem tudsz róla, létezik. Gyereknevelésben biztosan otthon vagy, de erre a témára nincs rálátásod. Nekem sem túlságosan, de azért annyit tudok, milyen káros az összes elektromos berendezés, ami körülöttünk van, ami megkönnyíti mindennapi dolgainkat. Nem kell egyet értened, attól még ez így van!
2011. dec. 12. 13:26
 36/49 A kérdező kommentje:
okés, akkor alapítsunk kommunát, ahol már ki is dobhatod a gépet, amin most is netezel :)
2011. dec. 12. 13:37
 37/49 anonim ***** válasza:
Szuperanyukák vs Elektroszmogtól tartók. OK! Akkor valamiben egyet értünk!
2011. dec. 12. 13:42
 38/49 A kérdező kommentje:
én egyik sem vagyok. szerintem ne beszélgessünk inkább :)
2011. dec. 12. 14:02
 39/49 anonim ***** válasza:
0%
Én kidobhatom a gépem, de attól a te 8 hónaposod még a gép előtt fog szopni. Ha téged ez nem zavar, akkor továbbra is csináld úgy.Sajnálom, hogy ennyi kikapcsolódásra sincs időd, hogy szopi közben is (úgy érzed) intézned kell vmit (pl. átutalás). Kár, hogy efelé halad a világ:( Igazad van, tényleg ne 'beszélgessünk' tovább.
2011. dec. 12. 15:12
 40/49 anonim ***** válasza:
Légzésfigyelőt sem használsz?
2011. dec. 12. 23:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!