Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mikortól számít abnormálisnak...

Mikortól számít abnormálisnak a szoptatás?

Figyelt kérdés
2 éves kortól, 3 éves kortól, 8 éves kortól? Mit gondoltok? Főleg olyanok írjanak, akik sokáig szoptattak.
2011. dec. 7. 18:23
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
46%

Én nem szoptattam sokáig, de egy-másfél éves kor után már annak érzem. Akkor már nincs szüksége a gyereknek anyatejre.

Valójában arról van szó,hogy az anya nem tudja elengedni a gyerekét.

2011. dec. 7. 18:27
 2/17 anonim ***** válasza:
70%
Abnormálisnak azt tartom, amit unokatesóm csinált, 5 évesen szopott neki a gyerek.
2011. dec. 7. 18:38
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a 2.5-3 év a lélektani határ...valahogy elképzelni se tudom hogy a nagy értelmes, beszélő gyerekemet szoptassam...

másképp is lehet nagyon szeretni :)

1 évig szoptattam mindhármat, kicsit szerettem volna tovább, de ők nem akarták már.

2011. dec. 7. 18:43
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
3 évig ha azt hallom, hogy szopik a baba, az még azért belefér. De utána már én is furcsállanám kicsit. Én 1 éves korig szerettem volna mindenképpen szoptatni, de a kisfiam másképp gondolta. 27 hónaposan kellett a bölcsi miatt elválasztani. Bevallom, azért akkor már elég nehéz volt.
2011. dec. 7. 19:12
 5/17 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem 3 éves korig még oké, bár én nem szeretnék odáig... 1 évesen a gyerek már ehet majdnem mindent, az anyatej már csak kiegészítés számára, arról nem is beszélve, hogy 1 évesen már van foga!
2011. dec. 7. 19:21
 6/17 anonim ***** válasza:
51%

Szerintem erről ne legyenek egy gyereknek emlékei. 2 évesen elválasztanám mindenképpen. Egyébként szerintem beszélni tudó gyereket már furcsa szoptatni.

Abnormálisnak 3 éves kor után tartom.

2011. dec. 7. 19:44
 7/17 anonim ***** válasza:
Én egy évesen hagytam abba mindkettőnél, egyik elválasztotta magát, mert jött a kistesó, másikat meg én választottam le. Mivel ez korainak számít, nem volt harc, elfogadta. Így is tudjuk őket épp eleget szeretgetni. Nekem már nagyon elegem volt belőle.
2011. dec. 7. 19:47
 8/17 anonim ***** válasza:
mondjuk a fog nem sok vizet zavar a szoptatásban 8tapasztalat9. én is a 2,5-3 évet tartom a határnak, az első gyermekemet 23 hónapig szoptattam, a kicsi most 1 éves, még szopizik. Igyekszem rájuk bízni, de nekem a 23 hó már pont jó volt, már kezdett "nyűg" lenni számomra a szoptatás. Biztos,hogy ez kölcsönös volt, mert kb. egyik hónapról a másikra magát szoktatta le.
2011. dec. 7. 19:48
 9/17 A kérdező kommentje:
Kisfiam 21 hónapos. Nekem még nem teher, de a környezetem már eleget szekál miatta. Azt viszont látom, hogy nem lesz könnyű, mert nagyon követeli.
2011. dec. 7. 20:16
 10/17 anonim ***** válasza:
68%
Ne törődj velük! 3 évig általában elfogadott. Had cicizzen amíg nem zavar téged sem. Kicsi még!
2011. dec. 7. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!