Mit esztek szoptatás alatt, aki nem eszik semmilyen tejterméket?
Én is bajban vagyok ebben a témakörben, bár nálam még nem jelentkezett semmi, amiből allergiára lehetne gyanakodni, de nagyon kevés a tejem, és a jelek szerint nem is tápláló a babának :(
Emiatt jöttem fel most a netre, hogy tejszaporító recepteket találjak, de igazság szerint semmivel sem lettem okosabb.
Most egy hetes a babám, és szeretném szoptatni, de csak olyan 25-30 ml tej jön le 2-3 óránként, ezzel meg ugye nem lakik jól... Így a kérdezőhöz hasonlóan én is örülök minden pozitív kommenteknek!
Kedves Kerria!
Honnan tudod, hogy mennyi jön le 2-3 óránként? Méred a babát? Szerintem ne tedd, mert sok idegeskedés lesz miatta... Inkább a babádat figyeld, hogy viselkedik szopi után. Az nem baj, ha óránként kér enni, azzal csak szaporítja a tejedet! És ez a legjobb szaporító módszer! A gyakori szoptatás! Nekem ezen kívül még a görögszéna kapszula vált be. Napi 4-6 szemet szedek belőle 1,5 hete, azóta nem kell kiegészíteni tápszerrel a szopit, igaz gyakrabban is szoptatok.
30 perc szopi után kiköpi a cicit, és sír. Emiatt egyszer lefejtem egyszer kaja előtt, és akkor szembesültem az igazsággal... :( Az is gyanúra adhatott volna okot, hogy 1-1,5 óra után ismét enni szeretne...
Iszok tejszaporító teát, meg szedem a Milk and Love (vagy valami hasonló nevű) bogyót,és várom a hatást, de lehet jön az majd magától is, csak türelmetlen vagyok.
Ezt a kapszulát akkor kipróbálom én is.
Nincs bajom az óránkénti etetéssel (bár éjjelente nem a kedvenceim közé tartozik, de ezzel jár az anyaság), csak zavar, hogy nem gyarapszik a baba... és most jött ki a sárgaságból, ahhoz pedig többet kéne ennie, hogy egészséges tudjon lenni. Emiatt zavar, hogy ilyen kevéske a tejem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!