Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Sokáig szoptató anyukák,...

Sokáig szoptató anyukák, mivel tartottátok magatokban a lelket a "tejben kevesebb" napokon?

Figyelt kérdés
Én mindig arra gondoltam, hogy ha egy dszungelben laknék sem lenne mást adnom, így nem adtam fel és át is vészeltük a fejlődési ugrásokat, hízás megtorpanásokat tápszer és ht nélkül.
2011. dec. 7. 19:52
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Tulajdonképpen tényleg nem volt más választásom, úgyhogy semmivel.

A lánykám nem fogadta el se a cumisüveget, se a tápszert.

Tehát az anyatejet sem üvegből, és a tápszert se kanállal, kizárólag a természetes útvonal maradt.

Ilyenkor igyekeztem arra gondolni, hogy ez egy átmeneti időszak, csak nem fog még a szalagavatója előtt is cicizni egyet. :D

2011. dec. 7. 20:01
 2/6 anonim ***** válasza:

Attól is függ mennyi az a sokáig, és hogy mekkora a baba. Nekem 16 hósak lassan az ikerfiaim, még mindig szopiznak, de persze már szépen esznek, és nappal csak akkor kapnak cicit ha nagyon kell, megnyugvásnak, visszaaltatáshoz, pl.

Éjjel viszont sokszor kelnek, és legtöbbször kellett eddig a cici, apánál oltári visítás volt, ez úgy tűnik kezd megváltozni, már sokszor elég az odabújás. Én inkább már attól vagyok ki, hogy nem tudok egyszerre 2-3 óránál többet aludni, vagyis ha annyi megvan egyben, az maga a mennyország. :-)

2011. dec. 7. 21:19
 3/6 anonim ***** válasza:
Igazából én csak akkor aggódtam, amíg nem kezdtük el a hozzátáplálást. Utána nem érdekelt, hogy elég-e, mert ha éhes, eszik mást.
2011. dec. 7. 21:47
 4/6 anonim ***** válasza:
3 és fél évig szoptattam,nem volt"tejben kevés" nap soha.
2011. dec. 8. 13:53
 5/6 anonim ***** válasza:

Én 2 éve szoptatok,de nálunk az a megoldás vált be, hogy hangosan mondogattam (és ezáltal én is elhittem egy idő után),hogy pont annyi tejem van amennyi neki kell!

8 hetes volt mire elhittem :)Onnantól nem volt kétely!Van és kész!

2 éves kislány és 18 hetes pocakbabi anyuja

2011. dec. 8. 17:56
 6/6 xStefix ***** válasza:

Hogy 1-2 nap múlva több lesz, ha most gyakrabban szoptatok.

És hogy szüksége van rá a lányomnak, jót teszek neki vele, minél tovább kapja.

2011. dec. 9. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!