Mindig szigorúan tartottátok a tápszeres dobozon lévő korhoz írt mennyiségeket?
Nem.
A védőnő ráadásul mindig a korához képest kevesebb adagot javasolt, pedig a fiam nagy baba volt...
Volt, amikor háromszor rohantam kaját csinálni, mert nem volt elég és nem érdekelt, mi van a dobozon és a védőnő se. Amennyi kellett neki, annyit kapott. Pl. amikor 100 ml-ket "kellett volna" ennie, volt,h. 250 ml-t is megevett.
Köszi mindenkinek.
Csak azért kérdeztem, mert nekem is a védőnő mondta, hogy nehogy emeljem még az adagját hiszen még 6 hós koráig ennyit kell ennie, és elfog hízni. Nem hiszi el, hogy nem elég neki a 167ml. Azt hittem velem van a gond és csak én gondolom, hogy ha kér úgyis többet adok neki.
4 1/5 hós baba anyukája
1. vagyok.
Ne foglalkozz a védőnővel! Ő nem ismeri a babádat és nem az ő fülébe ordít órákig, ha éhes...A babád úgyis csak azt a mennyiséget eszi meg, amire szüksége van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!