Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mindig szigorúan tartottátok...

Mindig szigorúan tartottátok a tápszeres dobozon lévő korhoz írt mennyiségeket?

Figyelt kérdés
2010. márc. 5. 10:15
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

A védőnő ráadásul mindig a korához képest kevesebb adagot javasolt, pedig a fiam nagy baba volt...

Volt, amikor háromszor rohantam kaját csinálni, mert nem volt elég és nem érdekelt, mi van a dobozon és a védőnő se. Amennyi kellett neki, annyit kapott. Pl. amikor 100 ml-ket "kellett volna" ennie, volt,h. 250 ml-t is megevett.

2010. márc. 5. 10:37
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha ahhoz tartottam volna mindig akkor mindig éhes lett volna a lányom. Nem egyformák a babák, mint ahogy mi sem. Egyikőjük többet eszik, a másikójuk kevesebbet. Mint ahogy mi ketten sem eszünk valószínűleg egyformán. Annyit adtam neki amennyit kért. Ha nem lakik jól úgyis jelez, ki hagyná éhezni a babáját?
2010. márc. 5. 11:35
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem. A mi fiunk sosem ette meg az "előírt" mennyiséget, eleinte ment a maradék a lefolyóba. Most 8 hónapos, kb annyit eszik, amit egy 5 hónaposnak javasolnak. Ez van, ennyi az igénye. Megtömni nem fogom. :-)
2010. márc. 5. 11:50
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Mindig annyit kapott, amennyit igényelt.
2010. márc. 5. 17:01
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek.

Csak azért kérdeztem, mert nekem is a védőnő mondta, hogy nehogy emeljem még az adagját hiszen még 6 hós koráig ennyit kell ennie, és elfog hízni. Nem hiszi el, hogy nem elég neki a 167ml. Azt hittem velem van a gond és csak én gondolom, hogy ha kér úgyis többet adok neki.

4 1/5 hós baba anyukája

2010. márc. 6. 21:48
 6/6 anonim ***** válasza:

1. vagyok.

Ne foglalkozz a védőnővel! Ő nem ismeri a babádat és nem az ő fülébe ordít órákig, ha éhes...A babád úgyis csak azt a mennyiséget eszi meg, amire szüksége van.

2010. márc. 8. 07:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!